Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.
Čuj sokrajan zanima me kako se ti kaj zdijo glasne,ker žal je Honda precej šparala pri zvočni izolaciji in se v notranjost kr precej sliši nočem pa zj met neke gume,ki bojo "žvižgale".Tut sam nisem lih neki divjak torej neki vmes in me včas pač malo zanese pa iščem neki primernega v 18".A kot sem reku žal ima TypeR prekleto malo zvočne izolacije in se res skoraj vse sliši.Ok sej,če se pelješ malo hitreje zvok preglasi avto ampak včas se pa tut znam počasi peljat in nebi lih rad mel žvižganja gum v avtu.zj mam Bridgestone potenza R050 in sicer v dimenziji 225/40/18. jeseni pa bom menjal komplet obutev pa iščem neki kar bi naj zadržalo avto na cesti pa čeprav neki extremist glede vožnje tudi nisem.