Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To apr 13, 2010 8:34 pm

Skeleton je napisal/-a:Sam imam omenjene pnevmatike nameščene na VW golfu, imam dimenzije 215/45 R17, vozil sem jih že celo lansko poletno sezono. Sam sem zelo zadovoljen z njimi, tudi v dežju je zelo dober oprijem, kljub temu da sem jih vozil celo sezono, še imajo nekje 6-7 mm profila, skratka obraba ni velika.

Čuj sokrajan zanima me kako se ti kaj zdijo glasne,ker žal je Honda precej šparala pri zvočni izolaciji in se v notranjost kr precej sliši nočem pa zj met neke gume,ki bojo "žvižgale".Tut sam nisem lih neki divjak torej neki vmes in me včas pač malo zanese pa iščem neki primernega v 18".A kot sem reku žal ima TypeR prekleto malo zvočne izolacije in se res skoraj vse sliši.Ok sej,če se pelješ malo hitreje zvok preglasi avto ampak včas se pa tut znam počasi peljat in nebi lih rad mel žvižganja gum v avtu.zj mam Bridgestone potenza R050 in sicer v dimenziji 225/40/18. jeseni pa bom menjal komplet obutev pa iščem neki kar bi naj zadržalo avto na cesti pa čeprav neki extremist glede vožnje tudi nisem.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

aleshondas
Novinec

Napisal/-a aleshondas To apr 13, 2010 8:56 pm

nimaš kaj razmišljat sam kupi jaz sem super zadovoljen!!

jih jaz slišim v hondo ampak ni pa moteče!!
7 gen honda civic sport

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Sr apr 14, 2010 7:36 am

sport maxx tt ni samo naslednjica sport maxx ampak je tudi kar nekaj sprememb, tt je med drugi tudi lažja.

tukaj pa preberi:

http://www.dunlop-tires.com/dunlop_sisl ... t_maxx_tt/

Uporabniški avatar
ru14
Nov uporabnik

Napisal/-a ru14 Po jul 12, 2010 7:45 am

Oj!

Odločam se za nakup pnevmatik 235/45/17 in sicer
SP Sport Maxx TT
Continental sportcontact 3

Kaj priporočate, glede na to, da je sedaj že kar nekaj poletnih dni mimo in ste svoje pnevmatike lahko že pošteno preizkusili.

Hvala in
Lp

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po jul 12, 2010 6:48 pm

Conti - vsaj zame.
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov