Deeyan je napisal/-a:Js mam 205/40R17 in jih pumpam tak kot piše na gumi na 3.5

Johny89 je napisal/-a:no ker sm v kratkem tut js nabavu nove felne pa gume, tut mene zanima kolk naj pumpam pnevmatike ? guma: 205/40/R17 teža vozila 1100Kg
nevermind je napisal/-a:Ko je glih govora o optiki... pri mojem in očetovem avtu je volan malo v levo obrnjen ko pač voziš naravnost...morda dve stopinji... in zanimivo, pri dosedanjih treh avtih je bilo zemeraj tako - v levo, kot sem omenil prej.
pskoda je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Ko je glih govora o optiki... pri mojem in očetovem avtu je volan malo v levo obrnjen ko pač voziš naravnost...morda dve stopinji... in zanimivo, pri dosedanjih treh avtih je bilo zemeraj tako - v levo, kot sem omenil prej.
Če je volan obrnjen levo moraš levi kolo zapret za max pol navoja, desnega pa odprt za max pol navoja oz če bo premalo, še enkrat ponovi postopek
nevermind je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Ko je glih govora o optiki... pri mojem in očetovem avtu je volan malo v levo obrnjen ko pač voziš naravnost...morda dve stopinji... in zanimivo, pri dosedanjih treh avtih je bilo zemeraj tako - v levo, kot sem omenil prej.
Če je volan obrnjen levo moraš levi kolo zapret za max pol navoja, desnega pa odprt za max pol navoja oz če bo premalo, še enkrat ponovi postopek
Mi lahko prosim razložiš kako in kje se to naredi?
pskoda je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Ko je glih govora o optiki... pri mojem in očetovem avtu je volan malo v levo obrnjen ko pač voziš naravnost...morda dve stopinji... in zanimivo, pri dosedanjih treh avtih je bilo zemeraj tako - v levo, kot sem omenil prej.
Mi lahko prosim razložiš kako in kje se to naredi?
Tam, kjer menjaš končnik, samo če nisi nikol delal bo kar teška razložit
nejc1 je napisal/-a:Deeyan je napisal/-a:Js mam 205/40R17 in jih pumpam tak kot piše na gumi na 3.5
3,5To je skoraj enako kot da bi po felni vozo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost