menzy je napisal/-a:@baroax:
To se dogaja, če so pnevmatike preveč napumpane.
Lp Menzy
slatki11 je napisal/-a:Hvala za nasvete.
Imam ok napumpane gume.
V petek grem nazaj tja ker so zamenjali gume in bom prvo prosil da mi jih vrnejo nazaj kot so bile brezplačno in če ne bo šlo potem bom zahteval šefa in povprašal če ni sramota da takšen delavec dela pri BMW- servisu. Ni mi za denar, ker avto stane cca 42T evrov in tako naprej, ampak vseeno nisem jaz prosil, da mi zamenja nazaj naprej, amapak je to on sam naredil brez da mi mene vprašal.
Kar je napisal Drocky je čist smiselno in hvala za pametno perspektivo.
Hvala in vam javim kaj bo!
menzy je napisal/-a:@baroax:
To se dogaja, če so pnevmatike preveč napumpane.
baroax je napisal/-a:Aja, nisem vedel, ma napumpane so mi po navodilih 225/45/17 2,4 bar
sašo5 je napisal/-a:napumpaj na 2.5 in vrni nazaj tako kot je bilo pred menjavo.....
baroax je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:napumpaj na 2.5 in vrni nazaj tako kot je bilo pred menjavo.....
Ma ta set gum sem že ponucal so že nove od lani gor. Mi je vulkanizer svetoval da ih bolj pogosto menjam (zadaj spredaj) da se bolj enakomerno obrabijo. Zdaj ne razumem zakaj na 2,5 pumpat če so mi se tako obrable na 2,4 a pravite da ne smejo bit preveč napumpane???? Avto je golf 5
lp.
207sport je napisal/-a:Če si pameten si dej plin v pnevmatike! pa boš mel v večini rešen problem z obrabo!...ker plin je bol konstanten na temperaturo kot zrak in s tem se tudi guma drugač obnaša...
aja cena je pa skoraj zastonne vem če je 20€
baroax je napisal/-a:207sport je napisal/-a:Če si pameten si dej plin v pnevmatike! pa boš mel v večini rešen problem z obrabo!...ker plin je bol konstanten na temperaturo kot zrak in s tem se tudi guma drugač obnaša...
aja cena je pa skoraj zastonne vem če je 20€
Ja to vem da je plin bolj konstanten na temp. Imam v saxo vts plin v gumah, prijatu mi servisira saxoja pa zdnjič ko mi je montiral nove gume je napumpal z plinom ma nisem videl kako to zgleda, zdaj me pa to zanima kje se dobi in kako se s tim pumpa. Imaš kakšen link da vidim kako zgleda?? Al prključim pištolo za pumpat na plinsko bombolo![]()
![]()
lp
Al prključim pištolo za pumpat na plinsko bombolo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov