X-Hair je napisal/-a:bizi10 je napisal/-a:Dobro ne vem zakaj bi bil tečen če kupiš gumo in bi rad imel čim novejšo serijo, si še sam napisal da je marsikatera po par letih šrot.
Seveda sem napisal, da je po parih letih šrot, če pa to drži. Ma to nima nobene veze s kvaliteto al boš ti kupil gumo letnik 12 al pa 11. Ne, sedaj se pogovarjamo že o tednih. To vidiš, je WTF?!?!
maniaxxx je napisal/-a:Ne vem kako lahko hvali kdo kvaliteto bridgestonk skozi več let če se to ja zliža takoj
Za zimsko to ne velja, kjer sem omenil proizvajalca Bridgestone in da se čez leta oprijem rahlo slabša in ne, da je guma samo za v smeti. Da nea bo pomote.

Nisem imel ravno tebe v mislih, ko sem to pisal,

ampak določene osebke , ki pravijo da jim potenze že 6 sezono držijo kot nove

, sam jih zližem v eni sezoni, tako da ne vem kako drži stara guma, ko sem pa enkrat slučajno na avtu imel malo starejše potenze, so bile bolj plastične kot ne...
Zimske bridgestonke sem imel na službenem lm25 pa so boljše prijele od letnih kleber tudi pri vsiokih temperaturah, samo je potem avto ratal totalka z gumami vred tako, da kaj več ne morem napisat o njih
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.