Prokarjon je napisal/-a:Pravijo tudi da marsikatera veliko dražja guma ne opraviči visoke cene
pravjo tut da več plačaš več muzke maš

oz. več daš za gumo bolšo dobiš

MacTron je napisal/-a:Renault_user: Fulda-e EcoControl v 195 sirine in 55% visine ne obstaja zato je model Progresso
http://www.fulda.com/fulda_si_si/our_ti ... ontrol.jsp
nevermind: Uniroyal RainExpert ...od 74 - 78€ (odvisno od hitrostnega razreda) Best Choice
pugi405 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Renault_user: Fulda-e EcoControl v 195 sirine in 55% visine ne obstaja zato je model Progresso
http://www.fulda.com/fulda_si_si/our_ti ... ontrol.jsp
nevermind: Uniroyal RainExpert ...od 74 - 78€ (odvisno od hitrostnega razreda) Best Choice
Te vozim sam že 2 sezoni. Mene so prepričale
Prokarjon je napisal/-a:Ne vem no. Samo meni so te teme o letnih gumah že nekako mimo. Dobro se ve kaj je v vrhu, kaj je srednja žalost in kaj NO NO.
Michelinka PS2 je en tak primer kjer cena niti približno ne odtehta performans, ker potem bi mogla bit že skoraj enkrat boljša od konkurence. Žalost pa je, da ni niti najboljša guma.
Prokarjon je napisal/-a:Michelinka PS2 je en tak primer kjer cena niti približno ne odtehta performans, ker potem bi mogla bit že skoraj enkrat boljša od konkurence. Žalost pa je, da ni niti najboljša guma.
dejcc stil vožnje, cesta po kateri se voziš pa bomo kaj našli v tvoji meri, ker mi v kotlini bomo kmalu diplomiral iz teh gum nič vrednih v 15 colah, kjer ni ravno velike izbire Confused
GoGo je napisal/-a:Uf, sem prebral nekaj komentarjev, ja...Mislim da ni vredna prihranka.
Lani sem imel Falken, sem bil (razen z obrabo) zadovoljen, tako da bom letos
pomoje šel spet na te... Na gume takoj jih imajo po 80 eur...
speedfreak je napisal/-a:...nekak gledam vredestein sportrac3,
speedfreak je napisal/-a:205/55 16..avto je opel astra 1.9 cdti, vozim precej dinamično, sploh po ovinkih, na AC sem kar precej, pomemben mi je oprijem ( sploh po dežju, po suhem tak vse drži ), koliko zdrzi mi ni kaj prevec pomembno, glasnost sploh ne...nekak gledam vredestein ultrac cento ali sportrac3,
kak drug predlog?
X-Hair je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:...nekak gledam vredestein sportrac3,
Zadovoljen z njo. Bi jih dal kar na prvo mesto kar sem probal dosedaj. Probal sem pa
Michelin Pilot Exalto PS2
Firestone Firehawk SZ90"micro"
Uniroyal Rainsport2
Continetal premiumcontact2 ( lani se nisem velko vozil z njo, ampak pri tistem dežju in nizkih temperatureh kaže zelo dobro.)
To da jih dam na prvo mesto ne pomeni da najbolj držijo. Ampak jaz pogledam pri gumi, kako mi drži v suhem, mokrem, koliko se zvija ob agresivni vožnji ter kaj mi počne na volanu ob tem in prevoženi kilometri.
Edino kar so me razočarale je bilo splavanje. Ampak tale stavek vzemi z rezervo, ker po obliki dezena sem najbrž pričakoval več, mogoče preveč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov