X-Hair je napisal/-a:Bo kr Michelin.
Res, jaz sem pa skos mislil, da je goodyear, ker pri zlizani gumi sta si full podobni.
In kakšne imaš kaj iskušnje?
X-Hair je napisal/-a:Dobre izkušnje. V suhem zakon, v mokrem čisti zakon. Odzivna na volanu. Obraba majhna. Sam bočnica jo j**e. To sem opazil, ko sem jih spredaj zradiral in dal gor SZ90. Greš v ovinek kjer so rahle neravnine, volan na miru in avto se gunca posledično gor dol. Z Michelinkami je šlo še malo levo desno, lih da ne naprej nazaj![]()
in vse to se ti prenaša na volan. Občutek pa tak, kot da se ti hoče feltna prekucnt čez gumo (težko je to napisat
) oz. najbrž nekaj podobnega kot da bi imel na pol prazno gumo. In preden sem jo dal gor, me je to mal zamorilo. Ampak sem jo vseen zlizal.
![]()
V primerjavi s sportrack3, ko MTB plašč.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DI5aWeCaDQQ
scmoky je napisal/-a:.
Sem pa gledal tudi verdstein, zimski model je odličen kaj porečete na letnega.
Hvala za konkretne odgovore
X-Hair je napisal/-a:Tlak v gumah si preveril?
Sem pa gledal tudi verdstein, zimski model je odličen kaj porečete na letnega.
kolesar je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:205/55 16..avto je opel astra 1.9 cdti, vozim precej dinamično, sploh po ovinkih, na AC sem kar precej, pomemben mi je oprijem ( sploh po dežju, po suhem tak vse drži ), koliko zdrzi mi ni kaj prevec pomembno, glasnost sploh ne...nekak gledam vredestein ultrac cento ali sportrac3,
kak drug predlog?
optigrip je zakon, mama s kolegom super oprijem , mala obraba, super cena..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov