Letne pnevmatike:

Da, imam že nameščene (stare)
168
26%
Da, imam že nameščene (nove)
129
20%
Še čakam z namontiranimi zimskimi
344
54%

Skupaj glasov : 641

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide Pe apr 02, 2010 8:19 am

Letos že zamujam :lol: Treba feltne še zrihtati do konca in nabaviti gume. :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe apr 02, 2010 9:17 am

Sem zamenjal prejšni petek zimske z novimi letnimi Dunlop Sport Maxx TT, kako se bojo pa obnesle proti prejšnjim Michelinkam bomo pa vidli ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe apr 02, 2010 9:31 am

eni bomo prednji komplet že drugič menjali tačas ko ste vi iz zimskih prišli :lol:

joke
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Pe apr 02, 2010 10:18 am

Zamenjal še za četrto sezono bodo Michelin EnergySaver, drugo leto bomo pa kupli nove. Po 90.000 prevoženih km bo pa skoraj treba gume menjat :)

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Pe apr 02, 2010 11:25 am

Danes so na Ljubelju obvezne verige, na Korenskem pa zimske gume. Dokler bo tako, ostajam na zimskih. Verjetno bom menjal enkrat drug teden ali še kasneje.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Pe apr 02, 2010 4:33 pm

Po 1.maju enkrat.....mogoče :-P
Freude am Fahren

Loops
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Loops Pe apr 02, 2010 5:30 pm

Če bo vse po sreči potem 7-8. aprila,ko bodo felne poštimane.Dve potenzi re050 od lani že čakata,dve novi sta pa včeri prišli :D

Zaenkrat pa še Fulda kristal montero cvilijo po ovinkih :lol:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če apr 08, 2010 3:13 pm

No ko boste preverjali tlak v pnevmatikah. Sem zadnjič na petrolu napumpal gume na 2,6 spredaj in 2,4 zadaj. Par dni vozim lepo relacije, se mi zdi avto pretirano trd. Za hec se proti domu ustavim na Agipu da preverim tlak. Je bilo spredaj kao 2,5 in zadaj 2,3 zato pustim na miru (vedno ko sem filal so bile gume hladne, oz z avtom nisem naredil več kot 2 km ko sem štartal-- iz sence ;) ) No, še vedno mi je bilo vse precej čudno, pa grem za foro danes k vulkanizerju. Pove mi da mam spredaj 3,2 in zadaj 2,9 :shock: :shock: :shock: Pa je guma precej dobro držala, samo hudičevo trdo je bilo vse skupaj.

Pumpam nikoli več na črpalkah ;)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So apr 10, 2010 5:46 pm

Končno letne, Bridgestone potenza re050a :) Zimaki so pa na temnem in hladnem pospravljeni za pol leta 8)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So apr 10, 2010 6:05 pm

NejcZ je napisal/-a:No ko boste preverjali tlak v pnevmatikah. Sem zadnjič na petrolu napumpal gume na 2,6 spredaj in 2,4 zadaj. Par dni vozim lepo relacije, se mi zdi avto pretirano trd. Za hec se proti domu ustavim na Agipu da preverim tlak. Je bilo spredaj kao 2,5 in zadaj 2,3 zato pustim na miru (vedno ko sem filal so bile gume hladne, oz z avtom nisem naredil več kot 2 km ko sem štartal-- iz sence ;) ) No, še vedno mi je bilo vse precej čudno, pa grem za foro danes k vulkanizerju. Pove mi da mam spredaj 3,2 in zadaj 2,9 :shock: :shock: :shock: Pa je guma precej dobro držala, samo hudičevo trdo je bilo vse skupaj.

Jaz sem lih danes dal letne gor, pa sem šel zanalašč preverit na Petrolu in OMW-ju... in tlak ni odstopal nič od napumpanega pri vulkanizerju.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So apr 10, 2010 6:19 pm

včeraj šle gor nove yokohama parada

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So apr 10, 2010 6:20 pm

NejcZ je napisal/-a:No ko boste preverjali tlak v pnevmatikah. Sem zadnjič na petrolu napumpal gume na 2,6 spredaj in 2,4 zadaj. Par dni vozim lepo relacije, se mi zdi avto pretirano trd. Za hec se proti domu ustavim na Agipu da preverim tlak. Je bilo spredaj kao 2,5 in zadaj 2,3 zato pustim na miru (vedno ko sem filal so bile gume hladne, oz z avtom nisem naredil več kot 2 km ko sem štartal-- iz sence ;) ) No, še vedno mi je bilo vse precej čudno, pa grem za foro danes k vulkanizerju. Pove mi da mam spredaj 3,2 in zadaj 2,9 :shock: :shock: :shock: Pa je guma precej dobro držala, samo hudičevo trdo je bilo vse skupaj.

če si pumpal na agipu v letušu je vse zjeb...

jaz sem skor pop.... zraven

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Napisal/-a NejcZ So apr 10, 2010 7:11 pm

Ja, pa na Petrolu v Mozirju. Probal sem še tam v Nazarju pa mi ni niti ratalo :lol: No, potem sem pa šel en drug dan do Tkavca, mi je nafilala in je to to :)

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Ne apr 11, 2010 6:13 am

Zakaj bi si mazal roke in se ustavljal na črpalkah??? V gumah imam plin, in to je to.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne apr 11, 2010 6:26 am

NejcZ je napisal/-a:Ja, pa na Petrolu v Mozirju. Probal sem še tam v Nazarju pa mi ni niti ratalo :lol: No, potem sem pa šel en drug dan do Tkavca, mi je nafilala in je to to :)

nafilala? če ni ti nafilal ampak nafilala bi ji še manj zaupal :)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne apr 11, 2010 6:27 am

svetilnik je napisal/-a:

Zakaj bi si mazal roke in se ustavljal na črpalkah??? V gumah imam plin, in to je to.

kako je s tem plinom? še zdaj mi ni jasno, zakaj bi plin držal tlak ( imel 100% tesnjenje ), zrak pa ne?

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne apr 11, 2010 2:44 pm

Saj zrak je tudi plin oz. zmes plinov. Prodajanje megle. Sploh za vskdanjo uporabo. Mogoče se kakšen plin manj greje....
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Napisal/-a NejcZ Ne apr 11, 2010 4:48 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:Ja, pa na Petrolu v Mozirju. Probal sem še tam v Nazarju pa mi ni niti ratalo :lol: No, potem sem pa šel en drug dan do Tkavca, mi je nafilala in je to to :)

nafilala? če ni ti nafilal ampak nafilala bi ji še manj zaupal :)

Ah, saj sem nadziral.. sej zna šefica :P

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Ne apr 11, 2010 8:37 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:kako je s tem plinom? še zdaj mi ni jasno, zakaj bi plin držal tlak ( imel 100% tesnjenje ), zrak pa ne?

Smo že ugotovili v neki drugi temi, da je polnenje s "plinom" (=dušik) marketiški nateg.
Važno je samo, da zrak v gumah ni močno vlažen in to je to.
Sicer mi je pa zanimivo, da vas toliko pumpa na bencinskih, a nimate nožne pumpe doma? Jaz do zdaj še nikoli nisem na črpalki pumpal gum, vedno doma.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

need 4 speed
Novinec

Napisal/-a need 4 speed Ne apr 11, 2010 9:21 pm

V to foro z dušiko tud jst ne varjamem preveč.Tudi če ti fila dušik je notri še vedno precej navadnega lufta..edino če bi naredu vakum v gumi (da bi šel ves zrak ven) in potem nafilu.
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov