NejcZ je napisal/-a:No ko boste preverjali tlak v pnevmatikah. Sem zadnjič na petrolu napumpal gume na 2,6 spredaj in 2,4 zadaj. Par dni vozim lepo relacije, se mi zdi avto pretirano trd. Za hec se proti domu ustavim na Agipu da preverim tlak. Je bilo spredaj kao 2,5 in zadaj 2,3 zato pustim na miru (vedno ko sem filal so bile gume hladne, oz z avtom nisem naredil več kot 2 km ko sem štartal-- iz sence) No, še vedno mi je bilo vse precej čudno, pa grem za foro danes k vulkanizerju. Pove mi da mam spredaj 3,2 in zadaj 2,9
![]()
![]()
Pa je guma precej dobro držala, samo hudičevo trdo je bilo vse skupaj.
Pumpam nikoli več na črpalkah
NejcZ je napisal/-a:No ko boste preverjali tlak v pnevmatikah. Sem zadnjič na petrolu napumpal gume na 2,6 spredaj in 2,4 zadaj. Par dni vozim lepo relacije, se mi zdi avto pretirano trd. Za hec se proti domu ustavim na Agipu da preverim tlak. Je bilo spredaj kao 2,5 in zadaj 2,3 zato pustim na miru (vedno ko sem filal so bile gume hladne, oz z avtom nisem naredil več kot 2 km ko sem štartal-- iz sence) No, še vedno mi je bilo vse precej čudno, pa grem za foro danes k vulkanizerju. Pove mi da mam spredaj 3,2 in zadaj 2,9
![]()
![]()
![]()
![]()
svetilnik je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:No ko boste preverjali tlak v pnevmatikah. Sem zadnjič na petrolu napumpal gume na 2,6 spredaj in 2,4 zadaj. Par dni vozim lepo relacije, se mi zdi avto pretirano trd. Za hec se proti domu ustavim na Agipu da preverim tlak. Je bilo spredaj kao 2,5 in zadaj 2,3 zato pustim na miru (vedno ko sem filal so bile gume hladne, oz z avtom nisem naredil več kot 2 km ko sem štartal-- iz sence) No, še vedno mi je bilo vse precej čudno, pa grem za foro danes k vulkanizerju. Pove mi da mam spredaj 3,2 in zadaj 2,9
![]()
![]()
Zakaj bi si mazal roke in se ustavljal na črpalkah??? V gumah imam plin, in to je to.
SAVINJCAN je napisal/-a:kako je s tem plinom? še zdaj mi ni jasno, zakaj bi plin držal tlak ( imel 100% tesnjenje ), zrak pa ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov