gofra je napisal/-a:V isti kos ste vrgli ultra visoko zmogljive in turne pnevmatike.
ContiSport Conact3 je fenomenalna guma, ki pa se zelo zelo hitro obrabi. Potenza (jih imam sam) je prav tako fantasticna, izredno dober grip ima v mokrem, v suhem prav tako, bojda se ne troši tako rapidno kot CSC3. Turanzo vozim na drugem vozilu (Mondeo) in sem z njimi zaenkrat izredno zadovoljen - predvsem me preseneca tudi nizka obraba.
Moj glas bi sel tule za Turanzo, ce ne mislis ravno z vsako voznjo posiljat avto do meja zmogljivosti. Ne recem, da temu ni kos ampak prvenstveno je temu namenjena drugacna guma (Potenza recimo)...
gofra je napisal/-a:V isti kos ste vrgli ultra visoko zmogljive in turne pnevmatike.
X-Hair je napisal/-a:gofra je napisal/-a:V isti kos ste vrgli ultra visoko zmogljive in turne pnevmatike.
In kej čmo druzga? To ga zanima, to bomo povedal.V njegovi dimenziji pa ne bo dobil ne SC3 in ne Potenze, tak da dezinformacija za njega, kakšni sta ti dve gumi.
Je pa zelo zanimivo kako se vozi ena touring guma kot je recimo Turanza ER300. Za vsakodnevno vožnjo, ko nisi vseskozi na limitu, v dežju komot parira Rainsport2Sedaj po nekaj 1000km, lahko rečem, da jo ob lepem deževnem vremenu, razne gladke flikce po cesti ne zmotijo. Prov WTF?
gofra je napisal/-a:Se strinjam s Tommy-jem. Moje v dezju niso vec tako brezkompromisne. Vsaj ne na Mondeu, ki je relativno tezak. V suhem pa nimam nobene pripombe!
LpF
X-Hair je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Se strinjam s Tommy-jem. Moje v dezju niso vec tako brezkompromisne. Vsaj ne na Mondeu, ki je relativno tezak. V suhem pa nimam nobene pripombe!
LpF
Pa sej to so vse gume ko pridejo 1x do 3-4mm. Pa ni važno al je ranisport2, al pa ena ko nima dežnega profila. Namreč sem moral paziti ravno tako pri rainspor2. Mi smo s kolegi prišli do zaključka, da ni važen profil, ko je guma na 3-4mm, pač ne garaš več ko monake po dežju, če veš da lahko stoji voda. Če vode ni, pa akcija.
S.Drive je lep primer. Sam malo me moti ker mi je znotraj več pobralo gumo ko zunaj in mogoče mnenje ne bo relavantno. Od začetka je ni bilo lužce. EnostavnoKo so mm kopneli je bilo vedno slabše in na koncu katastrofa. Malo stoječe vode, ampak res MALO (tolk da vidiš, da se nekaj sveti na cesti), sem zaviral in je guma kar blokirala. Obup.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost