Energetik81 je napisal/-a:Spet mi ni jasno, od kje razlike med ADAC in Autobild testi... Sicer Autobild testira samo zaviranje, ampak že to se ne ujema.
Recimo Kumho, Jokohama, Pirelli so pri Autobildu med najboljšimi na mokrem, pri ADACu pa bolj slabe. Kaj bi bil razlog?
So pa Autobild testi po mojem veliko bolj jasni, saj zapišejo izmerjeno zavorno razdaljo in ni nobenega skrivanja v meglo.
http://www.autobild.de/artikel/sommerre ... 29291.html
Jaz delam še manj na leto, vzamem tisto ki je med boljšimi na mokrem. To ponavadi ni najboljša guma s testa, ker mene obraba in poraba goriva ne zanimata. Na suhem so pa itak skoraj vse odlične, oziroma so razlike par %. Je pa problem, ker v moji 14" dimenziji skoraj ne najdem zelo mehkih gum...Steinkauz je napisal/-a:Kaj bi vzeli če obraba ni važna?
Sam naredim 12kkm na leto, torej z letnimi okoli 8.
Velikokrat moram gume menjat zato, ker ratajo trde in po mokrem potem zanič.
Profila pa še kolker češ. Po moji logiki, manjša obraba -> trše že v štartum torej iščem mehke -> večja obraba.
205/55 R16
Steinkauz je napisal/-a:Kaj bi vzeli če obraba ni važna?
Profila pa še kolker češ. Po moji logiki, manjša obraba -> trše že v štartum torej iščem mehke -> večja obraba.
205/55 R16
mevden je napisal/-a:Je kdo slišal za pnevmatike dmack kinetic s?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=9466381&show=1
Na leto naredim le par tisočk km, je za drugi avto.
So še za 50% ceneje kot nexen, zelo malo je prebrati o teh pnevmtikah,kar pa je so samo pozitivne lastnosti
205/55 R16
205/55 R16
xxl je napisal/-a:Kako vam uspe tako malo km delat letno?Kakorkoli obrnem,pod 20kkm ne gre,pa sploh ne uporabljam avto za peljat se v službo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost