Z novim avtom sem dobil tudi nove letne gume. Me prav zanima kakšna bi bila debata z gospodo v modrem če bi me ustavili in me povprašali po zimskih gumah oziroma vsaj ketnah. Upam, da imajo toliko razumevanja. Vsaj pri 16°C
lp
YOC
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!! WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........
Jst sm tud ta teden namontiral litke gor ker mam u četrtek homologacijo. Na letnih gumah Nankang ns2 pa itak piše da so m+s tako da mi ne morjo kifli težt, vsaj upam da ne.
Hellig Usvart
trafo66
Napisal/-a trafo66To feb 27, 2007 11:53 am
nimajo ti kaj težit če maš letne gume in verige v prtljažniku. čist navadne letne gume z najmanj 3mm profila
Ne vem kam se vam mudi z letnimi, zunaj je pa še minus zjutraj. Pa če čez cajt rukne kaka hladna fronta in sneg kot predlani kaj boste pol?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
nebivedu je napisal/-a:Jst imam letne pnevmatike celo leto. Sicer piše gor M+S, ampak nimajo nobene lamele.
Profila je pa še ene 15mm.
če se jst kej spoznam so to zimske gume m+s pa pomeni pač prevedeno iz nemščine v slovenščino sodra in dž al neki tazga ne spomnem se...
pa pomoje da nimaš 15mm profila ker ga tud nova guma nima tok...razn če maš od traktorja gume gor...hah
INFINITI je napisal/-a:Ne vem kam se vam mudi z letnimi, zunaj je pa še minus zjutraj. Pa če čez cajt rukne kaka hladna fronta in sneg kot predlani kaj boste pol?
ja pou urce si bomo uzel cajta pa vrnil zimske gor :P
Letne mel do januarja
jih prodal s feltnami vred
zdj mam pa zimske stare 2 do 3 leta Čakam pa uradn tajming za letne met brez verig (15.3.07 al neki tazga)
pa kake akcijske popuste za alu platošča.