sioff je napisal/-a:No, ravno včeraj sem od gume-direkt dobil Bridgestone turanza er 300. In čist vesel letim do vulkanizerja. Pridem domov in ugotovim, da imam na desni strani prave gume, ne levi strani pa ne. Poslali so mi 4 enake gume. Guma ima asimetričen dezen, tak da nimam kaj obračat. Guma se vendarle mora vrteti vi tisto smer, za katero je narejena - turanza sicer nima nič napisano v katero naj bi se vrtela, se pa vidi po profilu. Zdaj pa popizdevam, in mi ni jasno kak so lahko taki Kekci, da mi pošljejo 4 enake.
Sicer so gume narejene v marcu, zgledajo ok, ampak vseen...
LP
sioff je napisal/-a:No, ravno včeraj sem od gume-direkt dobil Bridgestone turanza er 300. In čist vesel letim do vulkanizerja. Pridem domov in ugotovim, da imam na desni strani prave gume, ne levi strani pa ne. Poslali so mi 4 enake gume. Guma ima asimetričen dezen, tak da nimam kaj obračat. Guma se vendarle mora vrteti vi tisto smer, za katero je narejena - turanza sicer nima nič napisano v katero naj bi se vrtela, se pa vidi po profilu. Zdaj pa popizdevam, in mi ni jasno kak so lahko taki Kekci, da mi pošljejo 4 enake.
Sicer so gume narejene v marcu, zgledajo ok, ampak vseen...
LP
juhica je napisal/-a:kul, kuldej povej kako si vidu da je neki narobe ko so ble gume ze na avtu no ker me res zanima
Leonardo je napisal/-a:hm jst sm še kr skeptičen glede kupovanja preko interneta..
bi pa sprobal
Gavro je napisal/-a:Leonardo je napisal/-a:hm jst sm še kr skeptičen glede kupovanja preko interneta..
bi pa sprobal
Jst sm bil tud, sm sm reku, enkrat je treba probat. Splačal se je.
Naroču Falken FK-452, gume vredu, razn dlje sm čaku ko to bljubljao na strani (10 dni sem čakal).
drugač je pa treba pohvalit, da dobor komunicirajo s strankami, jst meu neke komentarje pa vprašanja (pomoje sm bil mal tečn) pa so mi vedno takoj odpisal, pa vse lepo razložil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost