Kako pogosto ste dobil slabe gume iz gumedirekt?

NIKOLI
140
85%
ENKRAT
13
8%
DVAKRAT
5
3%
VEDNO
7
4%

Skupaj glasov : 165

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek To mar 20, 2007 10:46 am

Evo, jaz sem ravno sedajle klical na DPD Maribor in mi je ženska rekla, da jutri mi bo pripeljal paket, pa še za telefonsko me je vprašala. Samo oni pa je že mogli met mojo telefonsko, saj jo moraš napisat pri naročilu gum. Tako da, čudni so ti DPD -jevci.
Bomo vidli kaj bo jutri. Sicer se mi gre zato, da jih dobim, ker za montažo se pa sedaj tako ne mudi.

Tako da, če še ima kdo probleme s dostavo in jih pričakuje iz Maribora, pokličite na DPD Maribor 02/330 - 22 - 60; pa malo povprašajte kaj se dogaja.

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To mar 20, 2007 11:11 am

Jaz sem klical vceraj. Pa so mi rekli da moram dati podatke + telefonsko. Pa sem jim povedal da sem vse podatke+ tel. ze dal in da mi ni treba podatke se enkrat dajat! Pol sm jih pa se vprasal kdaj bi sploh gume dobil, ce nebi poklical..Pa mi je odgovoril da v vsakem primeru jutri, to pa je danes!
Sicer sem pa ze navajen na te stvari, saj imam pri vse ocitno jaz najvecjo smolo. Vedno se kaj zalomi pri meni!

Lp,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

Napisal/-a ales. To mar 20, 2007 11:22 am

js sem danes gume dobil iz gumi centra gaberje pa me zanima kje piše letnica izdelave
hvala za odgovore l.p. aleš

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To mar 20, 2007 12:35 pm

ales. je napisal/-a:pa me zanima kje piše letnica izdelave

na notranji ali zunanji strani ( stevilke npr: 0507 = pomeni 5teden leto 07 )
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris To mar 20, 2007 1:31 pm

Mah moje gume na gume-direkt pa skos zginevajo in se pojavljajo neke nove...

Drugač pa zadovoljen z Mišlenovimi gumami Pilot EXALTO PE2.
Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To mar 20, 2007 9:27 pm

Jaz sem danes dobil gume.Voznik,ki jih je pripeljal me je prej sam kontaktiral.
Pohvale vglavnem :)
Gume so pa tudi vse OK

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To mar 20, 2007 9:39 pm

Tudi jaz sem danes koncno dobil gume. Gume so cist ql!

Lp,
Matej
Passat 1.8T ---> BMW 523i

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Če mar 22, 2007 10:43 am

Včeraj ob 13h sem pa tudi jaz dočakal svoje gume, točno z eno tedensko zamudo. Vse skupaja pa je trajalo od 2.3, ko sem naročil. Tako da s dostavo nisem najbolj zadovoljen. Čeprav glede na vreme sem lahko zadovoljen, da jih nisem prej dobil, ker drugače bi jih šel tud montirat, sedaj v tem snegu bi pa bila veselica. Vsaka stvar je za nekaj dobra.
Drugače pa gume so vredu, ni videti kakšnih napak oz. defoktov. Sem pa zadovoljen z svežostjo izdelave, dve so DOT 0307, dve pa 0507. Zato pa vse pohvale, kako se bodo pa potem obnesle bomo pa videli, ko bodo zmontirane, samo glede na vreme, ki je vsega zmožno pred pol aprila ne vem če bo kaj.

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Če mar 22, 2007 8:43 pm

Pa si mogoče kje tako doma da te niso našli?

Imam jaz včasih probleme najti nove naročnike na časopis in je dobro da poznam par poštarjev da mi povejo kje so.

sioff
Nov uporabnik

Napisal/-a sioff Pe mar 30, 2007 2:43 pm

No, ravno včeraj sem od gume-direkt dobil Bridgestone turanza er 300. In čist vesel letim do vulkanizerja. Pridem domov in ugotovim, da imam na desni strani prave gume, ne levi strani pa ne. Poslali so mi 4 enake gume. Guma ima asimetričen dezen, tak da nimam kaj obračat. Guma se vendarle mora vrteti vi tisto smer, za katero je narejena - turanza sicer nima nič napisano v katero naj bi se vrtela, se pa vidi po profilu. Zdaj pa popizdevam, in mi ni jasno kak so lahko taki Kekci, da mi pošljejo 4 enake.

Sicer so gume narejene v marcu, zgledajo ok, ampak vseen...

LP

Uporabniški avatar
brioni
Nov uporabnik

Napisal/-a brioni Pe mar 30, 2007 3:22 pm

Ma neeeeeeeeeee - ti bejži vulkanizerja prebutat!!!!!!! itak de so enake!!!mislim hahahaha ne morš verjet :mrgreen:

franci1
Nov uporabnik

Napisal/-a franci1 Pe mar 30, 2007 3:42 pm

sioff je napisal/-a:No, ravno včeraj sem od gume-direkt dobil Bridgestone turanza er 300. In čist vesel letim do vulkanizerja. Pridem domov in ugotovim, da imam na desni strani prave gume, ne levi strani pa ne. Poslali so mi 4 enake gume. Guma ima asimetričen dezen, tak da nimam kaj obračat. Guma se vendarle mora vrteti vi tisto smer, za katero je narejena - turanza sicer nima nič napisano v katero naj bi se vrtela, se pa vidi po profilu. Zdaj pa popizdevam, in mi ni jasno kak so lahko taki Kekci, da mi pošljejo 4 enake.

LP

Mogoče kakšno izobraževanje za vulkanizerja ne bi bilo odveč :lol:
Kaj pa potem ostale asimetrične gume?? A si kdaj pomislil, da bi morali potem voditi dvojne evidence ? A je kdo naročal morda kdaj levo gumo za vozilo ??
Me tole malo spominja na vajenca, ki so ga poslali v trgovino po 2 kg štroma :lol:

Poglej si še profile od Continental Premium contact, pa Dunlop SP sport 01, pa Kumho KH11, Michelin Primacy pa ne preveč naglas spraševat, če imajo leve pa desne, da ne boš prehitro iz delavnice na cesti. :lol:
Ubogi fant....
....... Zdaj pa popizdevam, in mi ni jasno kak so lahko taki Kekci........
LP, Franci

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe mar 30, 2007 4:16 pm

lol no :lol:

btw še moja izkušnja z gumedirekt sm naroču in plaču gume u ponedeljek 26.3 pol u sredo sm že dobu da so dobil nakazan sam pač da še ne vejo kdaj jih bojo lah dostavl, me bojo pa o tem obvestili ko bo to možno. sicer nč pretreslivga se mi nikamor ne mudi z gumami samo zaenkrat mi delijejo še čist uredu tko nimam še nobenih pritožb te use lepo obvestijo če pride do kakšnih problemov ;) k dobim gume bom pa poročov naprej upam da drug tedn enkrat :twisted:
....

sioff
Nov uporabnik

Napisal/-a sioff Pe mar 30, 2007 5:36 pm

no prav se pa norčujte, sej je res malo normalnih ljudi na svetu.

sam če bi vsi videli kako ta guma Turanza ER 300 izgleda, se ne bi tako prešerno smejali.
Tekalna površina je pač tako narejena, da nikakor ni samoumevno, da ne obstajata leva in desna guma. Zdaj sm pač slišal da ta guma ni usmerjena, meni je pač drugače izgledala. Vsi žlebovi so speljani na tak način, da sem pač mislil da obstajata leva in desna guma.

sicer pa ja, zelo smešno je, če nekdo nekaj vpraša. pravijo, da vprašanje ne more biti nikoli tako neumno, kot so lahko neumni odgovori.

LP

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe mar 30, 2007 6:28 pm

sioff je napisal/-a:No, ravno včeraj sem od gume-direkt dobil Bridgestone turanza er 300. In čist vesel letim do vulkanizerja. Pridem domov in ugotovim, da imam na desni strani prave gume, ne levi strani pa ne. Poslali so mi 4 enake gume. Guma ima asimetričen dezen, tak da nimam kaj obračat. Guma se vendarle mora vrteti vi tisto smer, za katero je narejena - turanza sicer nima nič napisano v katero naj bi se vrtela, se pa vidi po profilu. Zdaj pa popizdevam, in mi ni jasno kak so lahko taki Kekci, da mi pošljejo 4 enake.

LP

kul, kul :) dej povej kako si vidu da je neki narobe ko so ble gume ze na avtu no ker me res zanima :D

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Pe mar 30, 2007 7:37 pm

Vse v redu, gume sem po štiridnevni zamudi sam šel iskat na DPD Ljubljana tel. 01/230 83 03,
ker niso razbrali priimka (šumniki) telefonske pa niso videli (neznan vzrok :D )
Sem zadovoljen

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe mar 30, 2007 7:41 pm

juhica je napisal/-a:kul, kul :) dej povej kako si vidu da je neki narobe ko so ble gume ze na avtu no ker me res zanima :D

Lih kontra je vse vidu. Jaz ga pa razumem, da je bil zmeden, ceprav se slisi smesno. Isto je 1x enega zmedlo za gumo sp sport 01 ce se ne motim.

sioff fotoaprat postavi na tla za avtomobilom in slikaj, bos najlazje predstavil problem.

Trenutno se pri dobavi prek interneta pojavlja problem z gumo pirelli P7. Verjetno pa niso oni krivi ampak delavci v Braziliji. Vse gume od tam so cudne.

Sam se nisem narocil prek neta, ker zaenkrat bi prispparal samo 30-40 evrov, kar pa ni ravno bogastvo. Se najbolj je pa pomembno zame, da ce bi bilo kaj narobe z gumo spet en kup jajcanja s posto pa ke pa ...ehhh. Tako bom sel pa preprosto nazaj do vulkanizerja in mu lomil j***a.
SlikaSlika

hitri tdi
Nov uporabnik

Napisal/-a hitri tdi Pe mar 30, 2007 8:28 pm

Prejsni ponedeljek narocil v petek zjutraj sem jih ze imel doma hitro potrebovali so cele tri dni.Narocil sem jih pa pri gumedirekt

Uporabniški avatar
Gavro
Nov uporabnik

Napisal/-a Gavro So mar 31, 2007 5:34 pm

Leonardo je napisal/-a:hm jst sm še kr skeptičen glede kupovanja preko interneta..
bi pa sprobal :)

Jst sm bil tud, sm sm reku, enkrat je treba probat. Splačal se je.
Naroču Falken FK-452, gume vredu, razn dlje sm čaku ko to bljubljao na strani (10 dni sem čakal).

drugač je pa treba pohvalit, da dobor komunicirajo s strankami, jst meu neke komentarje pa vprašanja (pomoje sm bil mal tečn) pa so mi vedno takoj odpisal, pa vse lepo razložil

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po apr 02, 2007 12:01 pm

Gavro je napisal/-a:
Leonardo je napisal/-a:hm jst sm še kr skeptičen glede kupovanja preko interneta..
bi pa sprobal :)

Jst sm bil tud, sm sm reku, enkrat je treba probat. Splačal se je.
Naroču Falken FK-452, gume vredu, razn dlje sm čaku ko to bljubljao na strani (10 dni sem čakal).

drugač je pa treba pohvalit, da dobor komunicirajo s strankami, jst meu neke komentarje pa vprašanja (pomoje sm bil mal tečn) pa so mi vedno takoj odpisal, pa vse lepo razložil

po kolikih denh so ti poslal mail kdaj bojo gume dostavljene ?

sicer pa sm opazu da se cene kar dvigajo počas naprimer u enmu tednu se je cena iz 87,80 € dvignila na 88,50 €
....
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost