romanll
Novinec

Napisal/-a romanll Po apr 26, 2010 5:18 am

bugy1 je napisal/-a: Prav zabavno je to brati kot mikijev zabavnik še boljši je pa Alan Ford.

zate je bolj ćebelica Maja ;)

Uporabniški avatar
Pipita
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Pipita Po apr 26, 2010 11:40 am

Sam nikoli nebi dajal na svoj avto gum, ki so relativno neznane oz. za njih ni nekih primerljivih testov. Sploh pa ne rabljenih....razen če mi jih prijatelj proda. Seveda ne trdim, da so take gume slabe...niti nikoli ne bom mogel z gotovostjo trditi o kakovosti, saj jih nikoli ne bom mogel preizkusit. Jaz sem že dal čez to fazo: Rabljene in manj kvalitetne gume. Šola je končana in raje ostajam na preizkušenih zadevah.

Moj nasvet je, da jih vzami le, če od kredibilne osebe dobiš koknretno pozitivno mnenje...sicer raje ne. Samo enkrat je dovolj, da je človeku potem žal.

MrOizo
Nov uporabnik

Napisal/-a MrOizo So avg 21, 2010 11:56 am

se strinjam s tistmi ki pravite da če imaš za 18' feltne moraš imeti tudi za gume drugače raje kupi 16'

izkušenj z gumami nexen nimam samo se mi zdi pa še vseeno bolj primerno da kupiš nove gume nexen, kot pa rabljene bridgestone za nekje isto ceno! in kokr spremljam grejo rabljene gume višjih col veliko bolje v promet kot nove.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy So avg 21, 2010 1:23 pm

Pipita je napisal/-a:Sam nikoli nebi dajal na svoj avto gum, ki so relativno neznane oz. za njih ni nekih primerljivih testov. Sploh pa ne rabljenih....razen če mi jih prijatelj proda. Seveda ne trdim, da so take gume slabe...niti nikoli ne bom mogel z gotovostjo trditi o kakovosti, saj jih nikoli ne bom mogel preizkusit. Jaz sem že dal čez to fazo: Rabljene in manj kvalitetne gume. Šola je končana in raje ostajam na preizkušenih zadevah.

Moj nasvet je, da jih vzami le, če od kredibilne osebe dobiš koknretno pozitivno mnenje...sicer raje ne. Samo enkrat je dovolj, da je človeku potem žal.

Kaj pa veš, relativno neznane za nas. Lahko da so v resnici res dobre. No en domač primer: naša soseda je poročena v avstraliji ter tam tudi živi in ima otroke.

Pri nas niso ravno poceni gorenje gospodinski aparati, pri njih pa je rekla da jih prodajajo poceni v primerjavi z drugimi, ter da tam poznani pravijo da je to neka žm znamka ker je enostavno ne poznajo. Seveda ona ima super aparate za malo denarja. Čeprav če bi na kakem njihovem forumu koga prepričevala da so vredu, bi jo spet imeli oni tam za norca :lol: :lol:

back to topic, lahko da so res dobre, lahko so pa nankang style....no vsaj ime imajo manj kitajsko

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare So avg 21, 2010 2:37 pm

Kaj se pa tiče levih znamk pa sem pri nakupu avta ki ni glih neka full j***a(no samo malo je) dobil letne Barum Bravuris in zimske matador Nordica MP 59. No takih gum sam nebi nikoli kupil, pa sem se fural na obojnih in sem prezivel, niti zanasalo me ni,nič. Barumke so full vlekle v levo, nad Matadorkami pa sem bil celo pozitivno prepričan kako seo lepo peljale po snegu. lp.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So avg 21, 2010 6:55 pm

fare je napisal/-a:Kaj se pa tiče levih znamk pa sem pri nakupu avta ki ni glih neka full j***a(no samo malo je) dobil letne Barum Bravuris in zimske matador Nordica MP 59. No takih gum sam nebi nikoli kupil, pa sem se fural na obojnih in sem prezivel, niti zanasalo me ni,nič. Barumke so full vlekle v levo, nad Matadorkami pa sem bil celo pozitivno prepričan kako seo lepo peljale po snegu. lp.

barum pa matador so v primerjavi z nexen zelo priznani znamki.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

MrOizo
Nov uporabnik

Napisal/-a MrOizo To avg 24, 2010 3:15 pm

so pa te gume kr drage glede na to da pravite da so zanič...
http://www.mimovrste.com/artikel/264071 ... l#pictures

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 To avg 24, 2010 3:46 pm

MrOizo je napisal/-a:so pa te gume kr drage glede na to da pravite da so zanič...

JSt ti povem iz osebnih izkusenj, sem jih imel na avtu volvo s60, kupil nove dimenzij 225 40 R18, pred tem sem imel gor fulda carat exelero in nej reče kdor kar hoče ampak nexenke so se bolš odrezale, po dežju nisem divjal da bi ocenjeval kako se drži,vendar avto ima skoraj 1700 kil in se je držal fenomenalno...nobenih spodrsavanj, tiha guma,nobene pretirane obrabe....

lp

romanll
Novinec

Napisal/-a romanll To avg 24, 2010 7:32 pm

MrOizo je napisal/-a:so pa te gume kr drage glede na to da pravite da so zanič...

mi jih prodajamo in sam sem jih vozil tako da ti lahko zagotovim da so dobre
lahko ti jih ceneje zrihtam...
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov