joztom je napisal/-a:Zamenjal sem že te dni iz Michelina na Kumho KU31 zaradi cene, Michelin je čez 200€ guma, Kumho pa komaj 100€ pri dimenziji 225/55-17. Ker sem Kumho že imel, so zelo solidne gume.
modri D. je napisal/-a:Jst morm 2 tedna čakat še na naročene feltne, pol grejo pa gor po vsej verjetnosti Goodyear Eagle F1 Asymetric 2 225/45 17
sašo5 je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Zamenjal sem že te dni iz Michelina na Kumho KU31 zaradi cene, Michelin je čez 200€ guma, Kumho pa komaj 100€ pri dimenziji 225/55-17. Ker sem Kumho že imel, so zelo solidne gume.
v novem A.M. so testirali cel kup gum 225/45/17 in Kumho je daleč na zadnjem mestu oz. "pogojno priporočljiva" ..........kot zanimivost: prva je pa Nokian
el_diablo je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:joztom je napisal/-a:Zamenjal sem že te dni iz Michelina na Kumho KU31 zaradi cene, Michelin je čez 200€ guma, Kumho pa komaj 100€ pri dimenziji 225/55-17. Ker sem Kumho že imel, so zelo solidne gume.
v novem A.M. so testirali cel kup gum 225/45/17 in Kumho je daleč na zadnjem mestu oz. "pogojno priporočljiva" ..........kot zanimivost: prva je pa Nokian
maš kak link? čudno se mi zdi,ker je bila še lani priporočljiva,pa tudi vozil sem jih in bil zelo zadovoljen z njimi,zato sem jih tudi letos vzel.
NejcZ je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:Jst morm 2 tedna čakat še na naročene feltne, pol grejo pa gor po vsej verjetnosti Goodyear Eagle F1 Asymetric 2 225/45 17
To je vredu, mam js tudi. Pa te so made in Germany, navadne F1ke pa so made in China (pa kao engineered in Europe hehe).. poleg tega so 13x bolj glasne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov