mevden je napisal/-a:no, jst že gledam letne pnevmatike za 2011, dimenzije 225/45/17. Šle bi na novi fiat bravo 1.4 tjet.
odločam se med dvema modeloma, kumho ecsta ku31 in barum bravuris 2.
Cena je ista za obe, katere mislite da bi bile boljše, bile bi pa za ene 3 sezone, ker na leto naredimo max 15000km.
ne gledam pnevmatik 100€+, ne izkoristim tega, nismo divjaki na cesti
aja, kdaj menjati gume, trenutno je na sedanjih ene 4mm profila, ampak nisem več tako zihr z njimi na mokri cesti, dokaj hitro se čuti na avtu da voda ne odteka pod gumo kot bi morala. Kdaj vi menjate gume?
sem dobil potrjeno to informacijo, da gre za mere 235/45/18 čeprav so z muko to povedali, ker na tem servisu pojma nimajo....
MaRko81 je napisal/-a:...ko pride do oznake za minimum 1,6mm (pr men zdržijo 2 leti oz. 50.000km, pa normalna vožnja)Ko pa je dežek na cesti, greš pa bl počas, pa še vedn se normalnu pelš
simply je napisal/-a:sem dobil potrjeno to informacijo, da gre za mere 235/45/18 čeprav so z muko to povedali, ker na tem servisu pojma nimajo....
Kolikor jaz vem so 235/40/18 in ne 235/45/18.
Si mogoče zgrešil?
Energetik81 je napisal/-a:MaRko81 je napisal/-a:...ko pride do oznake za minimum 1,6mm (pr men zdržijo 2 leti oz. 50.000km, pa normalna vožnja)Ko pa je dežek na cesti, greš pa bl počas, pa še vedn se normalnu pelš
Normalna vožnja? Predvidiš vsako lužo, ki bo ležala na cesti? Jaz se z gumami pod 4mm sploh ne vozim (ker nikoli ne izrabim toliko, so prej stare), sploh pa se ne bi spravil z 1,6mm na mokro cesto. Ne se hecat s svojo varnostjo in varnostjo drugih.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 1 gost