MaRko81 je napisal/-a:Fotr ma goodyear opti grip pa niso glih za v zvezde kovat...pa tud glasne so zeloUglavnm ni tok dobra kot se je hvali, čist povprečna guma.
Kaj je pa narobe z njimi?
MaRko81 je napisal/-a:Fotr ma goodyear opti grip pa niso glih za v zvezde kovat...pa tud glasne so zeloUglavnm ni tok dobra kot se je hvali, čist povprečna guma.
boris22 je napisal/-a:Katere so najboljše letne pnevmatike dimenzije 185/55/16? Trenutno imam v mislih Bridgestone turanza er 300 oziroma er 370.
Sem pa našel še te modele:
Dunlop SP Sport 2030
Dunlop SP Sport Fast Response
Continental PremiumContact
Pirelli Cinturato P6 Ecoimpact
Continental PremiumContact 2
GOOD YEAR EXCELLENCE
Odlična pogruntavščina je pa tudi Good Year-ov Opti Grip, ki se mu profil z obrabljenostjo vse bolj "odpira" in ostaja guma konstantno dobra v mokrem, zaenkrat na Passatu ni bilo res nobenih problemov s splavanjem, kaj več bom pa lahko povedal po tretji oz. zadnji sezoni.
simply je napisal/-a:Odlična pogruntavščina je pa tudi Good Year-ov Opti Grip, ki se mu profil z obrabljenostjo vse bolj "odpira" in ostaja guma konstantno dobra v mokrem, zaenkrat na Passatu ni bilo res nobenih problemov s splavanjem, kaj več bom pa lahko povedal po tretji oz. zadnji sezoni.
Sam sem tudi pozitivno presenečen nad OptiGripom. Zaenkrat vse OK - dimenzija 225/45/17.
MaRko81 je napisal/-a:fotr ma optigrip v dimenziji 205/55r16-tko kot jst, ma pa satare eno leto, pa so ratale glasne ko hudič, čeprau drugih problemov pa za enkrat ni blo, za v dež pa tud ni ne vem kaj, če sem jo primerjal z continental premium contact2, oz. z nokian H, k jih mam trenutn zdj gor cca. 1 mesec...mava pa s fotrom enak avto, megane II dci. tko da...
simply je napisal/-a:Če se veliko voziš po ovinkasti cesti - pa tudi hitro seveda, - npr Soška dolina - bodo robovi pobrani, ne glede na optiko in pritisk v pnevmatikah.
pskoda je napisal/-a:On sprašuje kakšna je Turanza (že tukaj se ve da ni dirkač), vi pa nekaj o Soški dolini. Človek ne bo tega počel, on sprašuje za normalno vožnjo oz vsakdanjo vožnjo, kar ti sigurno ne bo pobralo po robovih.
Vozim Golfa 5 GT Sporta in iščem nova letna platišča, sedaj me pa zanima kaj mi vi priporočate, do sedaj sem imel gor Michelin Energy Saver GRNX 205/55 R16 91H katere so mi zdržale kar 3 sezone - toraj odkar sem kupil novi avto (in sem bil izjemno zadovoljen z njimi). Samo glede na to da bi še avto vseeno hotel narediti ''bolj športnega'' pa iščem pnevmatike 225/45/17 (felge že imam)... Gledal sem Bridgestone Turanza ER 300, ampak jih baje zelo žere, oziroma nasploh 17 hitro ''požre'' z notranje strani ali ne? Hotel bi slišali nekaj mnenj in katere gume priporočate. Hvala !
yugof1 je napisal/-a:Pozdravljeni,
počas si že ogledujem katere pnevmatike kupiti za prihajajočo letno sezono. Ima kdo kakšne izkušnje z gumo Pirelli cinturato p7 ecoimpact in pa Goodyear Optigrip. Gume bodo na 307-ici z 90 konji. Dimenzija gum 205/55/16. Vem oz. zdi se mi, da z nobeno ne morem zgrešit, pa vendar me zanima kako se kaj guma obnese po eni ali dveh sezonah.
Hvala za odgovore
lp, Matic
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov