pskoda je napisal/-a:Pa še to, v ljubljani bolj natančno po BTC-ju veliko bolje drži conti 3 kot 2 oz na določenem asvaltu bolje drži 3 kot 2 samo ne vem zakaj

Moje razmišljanje.
S conti2 prideš na gladek asfalt in popusti, conti3 pa se ravno na tem gladkem asfaltu izkaže ter še vedno drži in tukaj se lahko reče napredek v gumi. Recimo isti primer sem imel s Firestone Firehawk SZ90 dokler je držala jo zmes asfalta enostavno ni zanimal. Napišem malo hudomušno, da se bo lažje razumelo. Bolj je bil gladek asfalt, bolj je hudič držal. S takimi gladkimi flikcami ni imela problema tudi Turanza ER300

Tako se je res veselje vozit.
Neznanec BFgoodricha še nisem imel na avtu in pomoje ga tudi ne bom. Trenutno me še nobeden ni prepričal, da je to roba za probat.

Sem se pa pred zimo vozil na modelu katerega omenjaš, EVo12. Profil je simetričen, ogromno luže požira perfektno, oprijem je tudi zadovoljiv. Spomladi nadaljujem z ribanjem. Moti me edino, da so jo umestili med gumo z oznako ultra high performance. To naj bi bila neka high tek guma od Hankoook, ampak na gladkih flikcah dam glas Turanzi. Vem, spet

So pa poceni. Jaz osebno bi jo vzel. Primerjaz z BFGoodrich jo pa nažalost ne morem. Tudi nisem veliko prebral o tej gumi.