peroRS je napisal/-a:Ti si z morja, to ne šteje
x2, sploh če se samo dol zadržuje

peroRS je napisal/-a:Ti si z morja, to ne šteje
~toMmy~ je napisal/-a:No saj jaz sem dejansko južneje od slovenske obaleTudi če bi vedel, da celo zimo ne bo niti ene snežinke, bi dal zimske gor, če je kaj snega, pa itak nikamor ne pridem brez njih. Recimo ta zima je res topla, ampak po drugi strani je bilo pa ogromno padavin, luže oz. "potočki" po cestah, posledično tudi dosti blata, kar nekajkrat nevarnost poledice... Za takšne pogoje (povezane tudi z obupnim stanjem cest) imam stokrat raje zimske.
hahehihoh je napisal/-a:Če pomislim, to leto sploh ne bi rabil zimskih gum, niti enkrat nisem naletel na sneg na cestišču, pa sem se precej vozil po osrednji Sloveniji. Pa dobro, saj bodo še za vsaj 2 sezoni.
peroRS je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Če pomislim, to leto sploh ne bi rabil zimskih gum, niti enkrat nisem naletel na sneg na cestišču, pa sem se precej vozil po osrednji Sloveniji. Pa dobro, saj bodo še za vsaj 2 sezoni.
Govori zase![]()
Jaz sem se dva meseca vozil po kombinaciji leda, snega in plundre.
Ne moreš pa predvidet vreme. Dopoldne štartam od doma, suho, sije sonce,
čez 30km pada leden dež, čez 10km še sneg.
Lahko bi edino na vsakih nekaj dni premontiral letne in nato spet na zimske gume.
_furby_ je napisal/-a:Jaz zivim 500 metrov od morja pa se kar vztrajam na zimskih
hahehihoh je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Jaz zivim 500 metrov od morja pa se kar vztrajam na zimskih
Enako.
_furby_ je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:Jaz zivim 500 metrov od morja pa se kar vztrajam na zimskih
Enako.
Ces rect da smo skoraj sosedi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov