neznan je napisal/-a:prosim za pomoč ker rabim letne pnevmatike za avto in sicer dimenzije 205/45/ R17. nevem kako pnevmatiko naj vzamem odločam se med BF Goodrich G-Force Profiler, in Hankook Ventus V12 evo ali pa Firestone Firehawk SZ 90! rabim pa nasvete katera je bolša za vsak dan po cesti? naredim pa letno po 15-20k km!
hvala lepa za pomoč že naprej
Kje si zdej dobil še SZ90?

Dokler je držala je bilo

Motilo (ja, pri vsaki gumi kaj najdem

) me je edin tole, da je bilo potrebno dodati veliko volana. Hitrost ni bila važna. Itak se navadiš, sam od začetka je bilo pa wtf. Boki odlični, po suhem ni reagirala na nič, po mokrem isto sranje. Sploh ni bilo zanimivo.

Vse hvale. Ko sem prišel na 3-4mm, je šlo vseskupaj v drugo skrajnost.

Od začetne brutalnosti, sem prišel v razred Save Effekte, lih da ne. Po suhem je še šlo, v mokrem pa ogromno poslabšanje. Kolega je sicer še nekaj zadovoljen, ma čakam kaj bo, ko pride do teh mm. Ali sem pa le sam zadel kako ponedeljkovo robo.

trolo ni za kaj.

Včasih sem bolj v sarkazmu kaj podejal, ma vidim ( ob vseh teh gumah ko sem jih dosedaj preprobal, sploh zadnje ER300) da **********************. Pa naj ostane pri zvezdicah

lizard je napisal/-a:Imaš prav, širina gume je ena stvar, širina s katero pa je guma v stiku s cesto pa je druga.
In zadaj je Conti PC2 vizuelno res zgledala smešno.