joze12 je napisal/-a:Študiram da bi napestil te pnevmatike.
Kja mislite ker cena je zelo ugodna za premium razred.
http://www.gume-vulko.si/pirelli-225-45 ... mo-2029200
.com je napisal/-a:goodyear assimetric 2 za 91eur(v tej dimenziji)...pa so zagotovo malenkost boljše kot p7; čeprav p7 niso slabe
maniaxxx je napisal/-a:.com je napisal/-a:goodyear assimetric 2 za 91eur(v tej dimenziji)...pa so zagotovo malenkost boljše kot p7; čeprav p7 niso slabe
Niti pod razno niso goodyear boljše od pirelli stari..believe me
maniaxxx je napisal/-a:.com je napisal/-a:goodyear assimetric 2 za 91eur(v tej dimenziji)...pa so zagotovo malenkost boljše kot p7; čeprav p7 niso slabe
.com je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:.com je napisal/-a:goodyear assimetric 2 za 91eur(v tej dimenziji)...pa so zagotovo malenkost boljše kot p7; čeprav p7 niso slabe
?? res? zanimivo... tega pa nisem vedel-hvala za info
![]()
maniaxxx je napisal/-a:JS mam bl kontra izkušnje
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:JS mam bl kontra izkušnje
100 ljudi, 100 čudi...........100 žena, 200 sisa![]()
V soboto grem namontirat nove GY assymetric 2.
Sem izbiral med Dunlop Sportmaxx RT in to, pa sem se na koncu odločil za GY, ker imam dobre izkušnje z njimi na drugih hišnih avtih.
maniaxxx je napisal/-a:RT nisem nikoli vozil, ampak sem imel relativno katastrofalne z navadnimi dunlop sportmaxx gumami na polotu
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:RT nisem nikoli vozil, ampak sem imel relativno katastrofalne z navadnimi dunlop sportmaxx gumami na polotu
Ja tastare Sportmaxx so ble katastrofa, stopničaste so hitro ratale, glasne kot so vsi ležaji na avtu zanič, pa tresle so tudi.
Tanova RT naj bi bila huda guma, jo pa še nisem probal tako da....
Je pa zelo težko na podlagi enega modela gume posplošit na vse.
Zato jaz nikoli ne bom trdil, da je ena znamka gume dobra/slaba, razen prepireli
maniaxxx je napisal/-a:Pa ni en model, imel sem 3 modele letnih in en model zimskih dunlop in je bilo vse skup sranje...![]()
peroRS je napisal/-a:Je pa zelo težko na podlagi enega modela gume posplošit na vse.
Zato jaz nikoli ne bom trdil, da je ena znamka gume dobra/slaba...
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:RT nisem nikoli vozil, ampak sem imel relativno katastrofalne z navadnimi dunlop sportmaxx gumami na polotu
peroRS je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:RT nisem nikoli vozil, ampak sem imel relativno katastrofalne z navadnimi dunlop sportmaxx gumami na polotu
Evo, me je premamilo in sem jih naročil za drug avto. Pa da vidimo kako se bodo spopadle z 200+ konji :twisted:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov