tomazpog je napisal/-a:Odločil sem se za pnevmatike Fulda Carat Progresso 215-55-16. Potrebujem eno povprečno in predvsem vzržljivo gumo.. Zanima me samo nekaj. V homologaciji imam napisano indeks 93V. kakšna je razlika v trpežnosti iste gume z indeksom W ? Je celo cenejša par evrov, pa me zanima, zakaj...
Bat_zajla je napisal/-a:tomazpog je napisal/-a:Odločil sem se za pnevmatike Fulda Carat Progresso 215-55-16. Potrebujem eno povprečno in predvsem vzržljivo gumo.. Zanima me samo nekaj. V homologaciji imam napisano indeks 93V. kakšna je razlika v trpežnosti iste gume z indeksom W ? Je celo cenejša par evrov, pa me zanima, zakaj...
Hitrostni indeks V je do 240km/h W pa je do 270km/h.
tomazpog je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:tomazpog je napisal/-a:Odločil sem se za pnevmatike Fulda Carat Progresso 215-55-16. Potrebujem eno povprečno in predvsem vzržljivo gumo.. Zanima me samo nekaj. V homologaciji imam napisano indeks 93V. kakšna je razlika v trpežnosti iste gume z indeksom W ? Je celo cenejša par evrov, pa me zanima, zakaj...
Hitrostni indeks V je do 240km/h W pa je do 270km/h.
Uf, slabo sem se izrazil oz vprašal.. Hitrostne indekse poznam, zanima me razlika v sami gumi, material, obraba.... Bo guma z indeksom W trša in se bo posledično manj obrabljala ali kako ?
MaLiNoVc je napisal/-a:Kje se jih dobi po 75 € ???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost