speedfreak je napisal/-a: Kaj sploh pričakuješ od gume?
GT500 je napisal/-a:Zdravo,
tudi sam moram kupiti nove letne pnevmatike in sem še malo v dilem katere naj kupim. Imam dimenzijo 205/55 R16, izbiram pa med: - Dunlop SP Sport Maxx TT
- Bridgestone Potenza RE050A
GT500 je napisal/-a:Zdravo,
tudi sam moram kupiti nove letne pnevmatike in sem še malo v dilem katere naj kupim. Imam dimenzijo 205/55 R16, izbiram pa med: - Dunlop SP Sport Maxx TT
- Bridgestone Potenza RE050A
Gledal sem tudi da obstaja Fulda SportControl....ima mogoče kdo kakšne informacije ali izkušnje s to gumo?
simply je napisal/-a:Zdaj bi morali biti v kratkem novi letni testi pnevmatik.
Ima že kdo kakšen link?
adis je napisal/-a:simply je napisal/-a:Zdaj bi morali biti v kratkem novi letni testi pnevmatik.
Ima že kdo kakšen link?
nekaj čisto malega:
http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... -Tyres.htm
slobender je napisal/-a:No, odločil sem se za pirelli P7 cinturato. Poročam kak se bo zadeva obnesla.
davorz je napisal/-a:slobender je napisal/-a:No, odločil sem se za pirelli P7 cinturato. Poročam kak se bo zadeva obnesla.
Verjetno še nisi montiral kajne?![]()
Torej pri hiši se tudi išče komplet novih gum dimenzij 215/55 r16 Laguna III, dCi 150KM. Z avtomobilom se dela veliko kilometrov, letno vsaj 50kkm z letnimi pnevmatikami. Zato MORA biti guma najboljša in čimtišja, ima majhno obrabo ter porabo. Po dveh sezonah bo tako ali tako za menjavo.
Torej je še vedno Pirelli Cincurato P7 favorit, ali bi rajši priporočali kakšne Dunlop ali podobno?
pinny je napisal/-a:a si že kaj raziskoval kdo u šaleški dolini ma najcenejš gume?al bote kj prek neta kupl?
3 leta nazaj sm kupval zimske je bil živic mal cenejši kot gume-direkt.com
pinny je napisal/-a:tisti rob nakazuje oznaka XL
jaz imam drugače že litke duma, gum zaenkrat še ne, z pondeljkom grem v akcijo za njimi
, trenutno pa nekako v ospredju Dunlop SP Sport maxx tt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov