mistervegas je napisal/-a:Pa folk bo tudi hvalil svoje gume te pa če so "dul hin". Saj Continental/Dunlop/Pirelli & Co. se ja ne sme šimfat.
peroRS je napisal/-a:mistervegas je napisal/-a:Pa folk bo tudi hvalil svoje gume te pa če so "dul hin". Saj Continental/Dunlop/Pirelli & Co. se ja ne sme šimfat.
Kdo to pravi? A zdaj že pri gumah obstajajo značkarji?![]()
Če je guma zanič jo bom skurcal pa če jo je sam papež naredil![]()
![]()
Glede kitajcev, monterjev in "samih pozitivnih izkušenj"...v dobi ko kupce zanima LE IN SAMO čimnižja cena, drugega niti ni za pričakovati.
RedBaron je napisal/-a:Kaj pa vem... upam da boš zadovoljen s SAILUN... ampak ne pričakuj preveč, sploh v mokrem...
5cenic je napisal/-a:Osebno še nisem slišal resnega negativnega komentarja na gume Nexen N8000. Tudi na nekaterih testih je glede voznih lasnosti delovala super. Malo večja obraba in poraba drugače pa super. Tako da nekatere "cheap" gume znajo bit kar uredu zgleda.
edit: in ne nisem v fazi kupovanja gum, so Continentalke še dobre za eno sezono.
J.McLane je napisal/-a:Si že sprobal v dežju?
DePalmo je napisal/-a:Osebno sem nad Goodyearom razočaran ker sem tudi jaz vzel (dve leti nazaj) top gume in se nisem počutil varnega v ovinkih, tako da Goodyear zame ni top in zato jih tudi prodajam..
.com je napisal/-a:In glej ga zlomka, te top nove gume drsijo na istih mestih pri zelo podobnem načinu vožnje
.com je napisal/-a:pač moj namen je bil obvestiti oz. napisati mnenje o TOP gumi (sodeč po testih)... Sam pri sebi nisem nikoli pristaš nekega zapravljanja, če me ne prepriča (izdelek), da je vreden/vredno svojega denarja... Zato sem kupil TOP gumo, da bi videl, ali je to to... Pa zame oz. za moj način vožnji NI...
Ne rečem, da NI vrhunska guma, ampak meni odgovarja tudi cenejša (kao slabša=na papirju)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost