Kako pogosto ste dobil slabe gume iz gumedirekt?

NIKOLI
140
85%
ENKRAT
13
8%
DVAKRAT
5
3%
VEDNO
7
4%

Skupaj glasov : 165

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To apr 03, 2007 3:37 pm

ewo učer sm dobu mail da bojo gume dostavljene v petek torej naroču sm jih v ponedeljek in plačal prejšnji teden dobim jih pa ta teden v petek 8)

vse skupaj 2 tedna mal dolg :roll: sam če bojo dobre se je splačal počakat :twisted:
....

Uporabniški avatar
Gavro
Nov uporabnik

Napisal/-a Gavro Sr apr 04, 2007 8:55 pm

No potem odogovra ne potrebuješ :D

Ja to sm jih jst takoj drug dan vprašu, zakaj mi nč ne sporočijo, pa pravijo da ponavadi traja 2-3 dni od dneva ko nakažeš denar do dneva ko jih banka obvesti o tem in šele potem posredujejo naročilo naprej, ter ti tako pošljemo tudi mail, kdaj naj bi odposlali pošiljko.

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če apr 05, 2007 5:11 pm

sicer gume hitr pridejo u pondelk sm dobu mail da so poslane u sredo so ble že v ljubljani zdej da pa iz ljubljane pridejo do mene pa rabjo 2 dni :lol: sem pa cca 15 km vn iz centra doma
....

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Kraj: žerjav

Napisal/-a HRIBERNIK24 Če apr 05, 2007 5:33 pm

mene pa zanima če je dobo kdo2 gumi ko je naročil 4 pa plačal tudi jaz sem namreč glih danes dobil 2 kje sta pa še 2 pa ne vem kaj pravite na to
citroen berlingo 2,0 HDI

Benady
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Benady Če apr 05, 2007 6:11 pm

HRIBERNIK24 je napisal/-a:mene pa zanima če je dobo kdo2 gumi ko je naročil 4 pa plačal tudi jaz sem namreč glih danes dobil 2 kje sta pa še 2 pa ne vem kaj pravite na to

Verjetno še dve dobiš jutri. Obstaja možnost (ker se pošiljajo po parih) da je bila pošiljka ravno polna in je tvoj komplet presekalo. To je celo nekje na njihovi strani pisalo, pa ne najdem kje.

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Napisal/-a HRIBERNIK24 Če apr 05, 2007 8:29 pm

aha najlepša hvala sm mislo do so kaj zamuštrali ali pa kjer od voznikov pluno
citroen berlingo 2,0 HDI

Uporabniški avatar
Gavro
Nov uporabnik

Napisal/-a Gavro Če apr 05, 2007 11:53 pm

Ja res je, pošiljajo po parih, tako da najverjetneje dobiš. Drugače jih pa lahko vedno vprašaš, kaj se dogaja.

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Pe apr 06, 2007 9:41 am

No da še jaz povem svojo izkušnjo gume so bile poslane v ponedeljek sem tudi dobil po mailu številko paketa tako da sem ga malo spremljal in paket ej biv v sredo zjutraj že v ljubljani pa sm si reku ja fajn ane pol bo že u sredo popoldne doma ali pa četrtek najkasneje petek tako kot so rekli. potem pa danes za foro pokličem da bi prašu kdaj mi bojo dostavl ker sem imel še neke obveznosti in me nebi bilo doma in potem me pokličejo nazaj in fora je bla da sploh niso vedl kam je treba ta paket poslat :shock: + tega sm mogu dat številko gsma čeprov sm jo dav že ob naročilnici in na koncu še rečejo da bi paket dostavli v torek ker imajo pač gužvo tako da sem se zmenil da grem sam iskat gume ker ni daleč in bi se rad že vozil z novimi 8) torej zdej grem iskat gume o kakovosti pa še sporočim ;) vse lspo in prav samo mi gre v nos zakaj na paketu ni podatkov o prejmniku sploh niti telefonske niti nič u čem je fora pol da moraš dat use podatke če jih itak ne posredujejo naprej sicer pa zdej ne vem al je krivda na DPD ali Gumedirekt :?:
....

Uporabniški avatar
HRIBERNIK24
Novinec

Napisal/-a HRIBERNIK24 Pe apr 06, 2007 12:50 pm

evo da povem svojo zgodbo do konca danes sem dobiv še drugi 2 gumi in fora je bla ta da morašdati številko telefona pa me ni poklical ker sem pri punci doma pa me išče doma kjer sem prijavlen pa nese gume v 3-tje nadstropje pareče da so za mene tako da mefoter pokliče in mi pove da so gume prišle če bi pa on mene poklcal bi pa mu rekev da se pripelje 3km dalje pa bi jih prevzev iz kombija ne padajihje nosil 69stopnic gor pa 69 stopnic dol pa še itak jih je pripeljal v črn to jemoja zgodba z gumi direktom tak da nism najbolje zadovoljen
citroen berlingo 2,0 HDI

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica Pe apr 06, 2007 1:18 pm

HRIBERNIK24 je napisal/-a:evo da povem svojo zgodbo do konca danes sem dobiv še drugi 2 gumi in fora je bla ta da morašdati številko telefona pa me ni poklical ker sem pri punci doma pa me išče doma kjer sem prijavlen pa nese gume v 3-tje nadstropje pareče da so za mene tako da mefoter pokliče in mi pove da so gume prišle če bi pa on mene poklcal bi pa mu rekev da se pripelje 3km dalje pa bi jih prevzev iz kombija ne padajihje nosil 69stopnic gor pa 69 stopnic dol pa še itak jih je pripeljal v črn to jemoja zgodba z gumi direktom tak da nism najbolje zadovoljen

Mislim da v tvojem primeru ni krivo podjetje Gumedirekt ampak podjetje, ki za njih razvaza gume po Sloveniji! Vsaj jest si to tako predstavljam ... Gumidirekt poslje gume iz Nemcije v Slovenijo (kar jih tudi je) potem pa te gume prevzame nek posrednik, ki ti jih pripelje domov! Ta posrednik pa sigurno ima tvoje podatke, ce jih bo uporabil je pa njegova stvar (odvisno od tega kaksne volje je) :D

Ce si vse skupaj narobej predstavljam, me prosim popravite!

LP

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo So apr 07, 2007 6:11 am

Perica je napisal/-a:
HRIBERNIK24 je napisal/-a:evo da povem svojo zgodbo do konca danes sem dobiv še drugi 2 gumi in fora je bla ta da morašdati številko telefona pa me ni poklical ker sem pri punci doma pa me išče doma kjer sem prijavlen pa nese gume v 3-tje nadstropje pareče da so za mene tako da mefoter pokliče in mi pove da so gume prišle če bi pa on mene poklcal bi pa mu rekev da se pripelje 3km dalje pa bi jih prevzev iz kombija ne padajihje nosil 69stopnic gor pa 69 stopnic dol pa še itak jih je pripeljal v črn to jemoja zgodba z gumi direktom tak da nism najbolje zadovoljen

Mislim da v tvojem primeru ni krivo podjetje Gumedirekt ampak podjetje, ki za njih razvaza gume po Sloveniji! Vsaj jest si to tako predstavljam ... Gumidirekt poslje gume iz Nemcije v Slovenijo (kar jih tudi je) potem pa te gume prevzame nek posrednik, ki ti jih pripelje domov! Ta posrednik pa sigurno ima tvoje podatke, ce jih bo uporabil je pa njegova stvar (odvisno od tega kaksne volje je) :D

Ce si vse skupaj narobej predstavljam, me prosim popravite!

LP

Maš prov ja učer sm tud jaz prevzel gume 8) in moram rečt da sm zadovoljen so prave dimenzije letnik 07 točno tako kot sem naročil lepe brez defektov peljejo se odlično ;) Mislim da je problem pri podjetju DPD ki gume dostavlja oni ga mal biksajo :roll: tko da iz mojih izkušenj je najbol spremlat pošiljko in ko pride v ljubljano je najbol poklicat tja pa it iskat ;) jaz bi jo lahko dobiv že u sredo šov sm jo pa iskat u petek če je pa nebi šov sam iskat bi jo dobu pa pol u torek šele al pa sredo :roll:
Drugače pa kar se gum tiče sem zadovoljen > nimam pritožb
....

swrt
Nov uporabnik

Napisal/-a swrt Ne jun 10, 2007 7:38 pm

zanima me sledeče: kakšen mesec nazaj sem gledal na gume-direkt toyo proxes t1-r
205/45/16 in so ble gor, danes pa jih ni več. mogoče kdo ve če to samo trenutno nimajo ali so jih umaknili iz prodaje?
malo me jezi ker je bla kar ugodna cena. ve kdo za kakšno drugo ugodno možnost?

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po jun 11, 2007 2:38 am

jst sm že večkrat naročeval gume iz tam in zadnje ko sem dobil imajo namesto cifre proizvodnje napisano 4črke???ne kaperam kaj bi to lahko pomenil, neki xyzw wtf??
napisu sm jim pa nej mi čimbolj sveže nardijo...
do zdej pri cca. 10ih naročilih ni bilo problema ali defekta, zmeraj dostava rped rokom.
lp
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo So jun 16, 2007 10:31 pm

kaj a noben ne ve al kaj???
lp
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR To jun 19, 2007 2:35 pm

Ok kaj sm spregledal, vsaj zame so čist iste gume, sam druga cena:

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-103846&dsco=44

http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-122455&dsco=44

So to gume delane na različnih trgih?? Ma kdo izkušnje z temi formai-ista guma, druga cena..

toma18
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a toma18 To jun 19, 2007 2:37 pm

ista guma starejši dot :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To jun 19, 2007 2:38 pm

Samo to pol??
Dražja, pač novejša?

drmocar
Stalni uporabnik

Napisal/-a drmocar Sr jun 20, 2007 12:42 pm

CupraR je napisal/-a:Samo to pol??
Dražja, pač novejša?
verjetno....btk uzem cenejše :P

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr jun 20, 2007 3:33 pm

so poslal mail, pač samo napaka pri vnašanju...

Uporabniški avatar
sadarj79
Nov uporabnik

Napisal/-a sadarj79 Če mar 13, 2008 9:43 am

Še jaz povem svoje izkušnje. Naročil sem v ponedeljek, plačal preko banke, gume so prišle danes torej v četrtek in to vse 4 z enim kombijem!
Gume so izdelane v 49 tednu 07 letu, vglavnem izjemno zadovoljen!
Kupil sem pa Continental Premium Contact 2 205/55 R16
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost