vse skupaj 2 tedna mal dolg

HRIBERNIK24 je napisal/-a:mene pa zanima če je dobo kdo2 gumi ko je naročil 4 pa plačal tudi jaz sem namreč glih danes dobil 2 kje sta pa še 2 pa ne vem kaj pravite na to
HRIBERNIK24 je napisal/-a:evo da povem svojo zgodbo do konca danes sem dobiv še drugi 2 gumi in fora je bla ta da morašdati številko telefona pa me ni poklical ker sem pri punci doma pa me išče doma kjer sem prijavlen pa nese gume v 3-tje nadstropje pareče da so za mene tako da mefoter pokliče in mi pove da so gume prišle če bi pa on mene poklcal bi pa mu rekev da se pripelje 3km dalje pa bi jih prevzev iz kombija ne padajihje nosil 69stopnic gor pa 69 stopnic dol pa še itak jih je pripeljal v črn to jemoja zgodba z gumi direktom tak da nism najbolje zadovoljen
Perica je napisal/-a:HRIBERNIK24 je napisal/-a:evo da povem svojo zgodbo do konca danes sem dobiv še drugi 2 gumi in fora je bla ta da morašdati številko telefona pa me ni poklical ker sem pri punci doma pa me išče doma kjer sem prijavlen pa nese gume v 3-tje nadstropje pareče da so za mene tako da mefoter pokliče in mi pove da so gume prišle če bi pa on mene poklcal bi pa mu rekev da se pripelje 3km dalje pa bi jih prevzev iz kombija ne padajihje nosil 69stopnic gor pa 69 stopnic dol pa še itak jih je pripeljal v črn to jemoja zgodba z gumi direktom tak da nism najbolje zadovoljen
Mislim da v tvojem primeru ni krivo podjetje Gumedirekt ampak podjetje, ki za njih razvaza gume po Sloveniji! Vsaj jest si to tako predstavljam ... Gumidirekt poslje gume iz Nemcije v Slovenijo (kar jih tudi je) potem pa te gume prevzame nek posrednik, ki ti jih pripelje domov! Ta posrednik pa sigurno ima tvoje podatke, ce jih bo uporabil je pa njegova stvar (odvisno od tega kaksne volje je)![]()
Ce si vse skupaj narobej predstavljam, me prosim popravite!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost