bircaboy je napisal/-a:Gledam dimenzijo 205/55 16. Rabim za leona 1P, kaj priporočate za ugodno ceno?
Kok dnarja, kako se voziš, kaj pričakuješ od gume..kaj več napiš, drugače ti lahko priporočam da vzameš gumo, ki je okrogla pa črna

bircaboy je napisal/-a:Gledam dimenzijo 205/55 16. Rabim za leona 1P, kaj priporočate za ugodno ceno?
bircaboy je napisal/-a:Več al manj avtocesta. Postal kar umirjen voznik. Mam čipanega na 140KM.
speedfreak je napisal/-a:motiš se, xl oznaka pomeni extra load, torej da je ojačana.
speedfreak je napisal/-a:bircaboy je napisal/-a:Več al manj avtocesta. Postal kar umirjen voznik. Mam čipanega na 140KM.
Vredestein ultrac cento, zelo udobna in tiha guma, bridgestone turanza, p7 kaj podobnega, to je vse okoli 75 e po komadu,
pinny je napisal/-a:mah važn je da se z obema poskrbi za boljšo varnost
pinny je napisal/-a:a si že kaj raziskoval kdo u šaleški dolini ma najcenejš gume?al bote kj prek neta kupl?
3 leta nazaj sm kupval zimske je bil živic mal cenejši kot gume-direkt.com
bircaboy je napisal/-a:Več al manj avtocesta. Postal kar umirjen voznik.
Doche je napisal/-a:pinny je napisal/-a:mah važn je da se z obema poskrbi za boljšo varnost
Ne ni res. XL se ponavadi daje na manjše delovne avtomobile tipa Berlingo. Probaj z takim delovnim avtom na tehničnega brez XL gum pa mi poročaj. Zaščitni rob pa je samo zavihek na gumi, ki jo ščiti pred blagimi trki v robnike.
X-Hair je napisal/-a:bircaboy je napisal/-a:Več al manj avtocesta. Postal kar umirjen voznik.
Ti potem glej na touring gumo, katera ma malo kotalnega upora, je tiha in udobna. Kaj bi potem gledal? Hm.....Turanza ER300, Premiumcontact2, Pilot Exalto PE2, C.Drive..... Športne gume ne rabiš, pa ne se bat, da so to potem slabe gume. Držijo ravno tako, samo boki so udobni, kar pa ni ravno dobrodošlo pri bolj hitri vožnji.Moje lajično razmišljanje. Katera je najboljša? Vse ti bojo najbrž odlično služile. Majo sicer svoje prednosti in slabosti ma ti najbž ne kompliciraš tako kot jaz, ko z ničemer nisem zadovoljen.
GT500 je napisal/-a:Evo, na adac-u so že testiral gume....sam je pa opazit kar nekej novih gum.
http://www.adac.de/infotestrat/tests/re ... fault.aspx
Doche je napisal/-a:Ja pol pa nevem, pri nas na firmi ne gre skozi berlingo.
speedfreak je napisal/-a:pinny je napisal/-a:tisti rob nakazuje oznaka XL
jaz imam drugače že litke duma, gum zaenkrat še ne, z pondeljkom grem v akcijo za njimi
, trenutno pa nekako v ospredju Dunlop SP Sport maxx tt =P
motiš se, xl oznaka pomeni extra load, torej da je ojačana.
MaLiNoVc je napisal/-a:Tud jz sem se odločil za isteDobil sm jih za dobrih 120 € komad.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost