PRODRIVE je napisal/-a:Kdo mogoče o Michelinkah kaj ve
Hvala
Lots of tyres need ‘wearing in’ to get rid of the silicon mold lubricant - but Continental claim not to use silicon on their molds, so their tyres don't need to be worn in.
Don't be surprised if your new tires are a little slower to respond (even if you use the exact same tire as before). Their new, full depth brings with it a little more tread squirm until they wear down.
TomazK je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Kdo mogoče o Michelinkah kaj ve
Hvala
Lahko ti povem lastne izkušnje z Primacy HP 235/45/17. Vozil sem jih 4 leta na A4 TDI 115hp. Avto se je peljal odlično vsa ta leta. Le v zadnjem obdobju so občutno otrdele in vožnja je postala zelo neudobna po teh naših kolovozih. To je bil glavni razlog da sem menjal. Profila je bilo še za nekaj km. Na AC avto izjemno stabilen, tudi pri visokih hitrostih in čez hitre dolge ovinke. Za moje pojme tudi zelo tihe in varčne gume. Vozim večinoma relacije, ogromno AC, ne divjam (no res redko), predvidevam. Mestne vožnje skoraj nimam. Povprečne porabe delam okrog 6l/100km. Po mokrem sem imel zadnji dve leti zelo neugoden občutek, tako da sem vozil raje malo bolj previdno. Če sem hotel da avto malo odnese mi je to z lahkoto uspelo.
BprimoZ je napisal/-a:Katere gume bi priporočali v dimenziji 215/50R17 za Mazdo 6 ?
Sta spodnja modela dobra ?
Goodyear Efficientgrip Performance
Dunlop Sport Maxx RT
BprimoZ je napisal/-a:Sta spodnja modela dobra ?
Goodyear Efficientgrip Performance
Dunlop Sport Maxx RT
Češnja je napisal/-a:Zanima me, ali ve kdo morda za kakšne bolj poceni felne za opel Astro novo?
-----
Lp
Č
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost