Sicer sem imel omenjene gume že na starem bravotu in bil zadovoljen z njimi, bi pa še vseeno sedaj rad vidu kak test, ker pač že star tip gume pa se nekak ne priodaja videt najbolj

pinny je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Tud jz sem se odločil za isteDobil sm jih za dobrih 120 € komad.
kje si jih pa nabavu, pa kako dimenzijo to, a 225/40/18?
_furby_ je napisal/-a:imam eno vprasanje. kaj bi blo boljse![]()
kupit nove EAGLE F1 Asymmetric 215/45-17 (cena 460 eurou za 4 komade) ali
kupit Bridgestone Potenzo RE 050 (sicer rabljeno ampak niti ne 100km) za ceno 400 eurou za komplet. glede te cene bi se morda dalo se kaj zmenit.
predvsem me zanima kako se kira guma odnese. kolikor vem so bile Eaglce vedno dobre gume![]()
vsak nasvet bo dobrodosel...hvala in Lp
_furby_ je napisal/-a:pskoda...tele sem imel v mislih. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4577805
ampak a nima 050 drugacen profil? ta mi je podoben 040
X-Hair je napisal/-a:050A in 050 sta pomoje isti šmorn, samo profil je drugi. Torej, pod oznako 050A se skriva oznako za asimetric. Karkoli vzameš, peljal se boš kot gospod. Če maš rad pa še luže vzameš 050. 050A vem, da ni bila ravno vesela stoječe vode.
edit: Pskoda me je prehitel.
_furby_ je napisal/-a:ja to vsekakor se ni za igrat. ma kolikor sem gledal po netu je goodyear malo boljsa. pa se v preteklosti sem imel Goodyear F1 GS-D3 in so bile perfektne, zato me bolj vlece v to smer
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 3 gostov