tom2 je napisal/-a:Včeraj kupil Dunlop sport maxx RT. Bom poročal, kako se bodo obnesle. Zaenkrat je še prezgodaj, karkoli govort.
For je napisal/-a:Evo še tole http://www.avtomobilizem.com/novice/con ... 7-06-2014/
Ajde stručkoti! A bo kdo kaj povedal na to temo?
Zakaj poudarjajo da je to za hibridna/električna vozila? Zakaj ne bi še mi z navadnimi avtomobili to uporabljali?
.com je napisal/-a:v trenutnem času, ko vsi gledajo predvsem na to, da so feltne čimvečje in gume čim tanjše, bi ti obuval balonarce??
sonic je napisal/-a:.com je napisal/-a:v trenutnem času, ko vsi gledajo predvsem na to, da so feltne čimvečje in gume čim tanjše, bi ti obuval balonarce??
Meni se sicer zdi čisto pretiran in že bolan ta trend velikih felten in nizkopresečnih gum. Pravkar berem članek o novem Qashqai-u, kjer je pri eni od paketov opreme po defaultu 19-colska obutev, to je že blaznost če se mene vpraša. Več denarja za menjavo gume, več denarja za feltne (tudi če jih že dobiš gor, stane zamenjava veliko, če se poškodujejo - in s tankimi gumicami je dosti šans da feltno uničiš).
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/test-nissan-qashqai-16-dci-130-tekna/
gasolinedream je napisal/-a:Poskus: Prazno parkirišče, 4 ljudi v avtu, Škoda Fabia mk1, Sava Eskimo s3+ (stare 1 leto), okoli 30 stopinj, 40km/h in volan na hitro do konca v levo. Razdalja prevožena preden je avtomobil zavil je bila strašljivo dolga. Če bi bil človek ga ne bi mogel obvozit
gasolinedream je napisal/-a:Kako zelo beden sem potem jaz na 14"?![]()
Sicer pa se oglašam, da povem da sem imel namen ostat na zimskih čez leto, pa sem jih par tednov nazaj (začetek vročine) zamenjal za letne zaradi zelo slabega občutka za volanom.
Poskus: Prazno parkirišče, 4 ljudi v avtu, Škoda Fabia mk1, Sava Eskimo s3+ (stare 1 leto), okoli 30 stopinj, 40km/h in volan na hitro do konca v levo. Razdalja prevožena preden je avtomobil zavil je bila strašljivo dolga. Če bi bil človek ga ne bi mogel obvozit
.com je napisal/-a:v trenutnem času, ko vsi gledajo predvsem na to, da so feltne čimvečje in gume čim tanjše, bi ti obuval balonarce
For je napisal/-a:.com je napisal/-a:v trenutnem času, ko vsi gledajo predvsem na to, da so feltne čimvečje in gume čim tanjše, bi ti obuval balonarce
Kaj misliš s tem? Ne razumem?![]()
Balonarce? Kaj naj bi to pomenilo?
Heh, enako tudi jaz. Pa imam v homologaciji tudi 15", ampak sem zanalašč ostal na 14", zaradi komforta in naših samajama cest.gasolinedream je napisal/-a:Kako zelo beden sem potem jaz na 14"?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov