Atrox je napisal/-a:te Speedlife ima oče na svojem avtu in mi delujejo zelo povprečno. Kako pa je z obrabo na er300? sem slišal da bridgestonke kr hitr pobere..
bom najbrž kr P7 cinturato vzel
Atrox je napisal/-a:te Speedlife ima oče na svojem avtu in mi delujejo zelo povprečno. Kako pa je z obrabo na er300? sem slišal da bridgestonke kr hitr pobere..
bom najbrž kr P7 cinturato vzel
martin_krpan je napisal/-a:Testi letnih pnevmatik 175/65 R 14 in 195/65 R 15 v Motoreviji:
http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=34
Blinder je napisal/-a:Tle piše da je min profil 1.6 mm. Meni so na tehničnem rekli da po novem je treba imet vsaj 3 mm
Badzo je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Tle piše da je min profil 1.6 mm. Meni so na tehničnem rekli da po novem je treba imet vsaj 3 mm
1.6 LETNE
3 ZIMSKE
Zgolj za opozorilo: večini gum pod (cca.) 4mm profila se OBČUTNO poslabšajo vozne lastnosti na mokrem.
golj za opozorilo: večini gum pod (cca.) 4mm profila se OBČUTNO poslabšajo vozne lastnosti na mokrem
simply je napisal/-a:golj za opozorilo: večini gum pod (cca.) 4mm profila se OBČUTNO poslabšajo vozne lastnosti na mokrem
To je sicer res, ampak da bi menjal pnevmatike ko imajo še 4mm profila? Jaz ne.
neocodex je napisal/-a:ja takšne stvari tudi mene begajo, npr. 050A je bila nekaj let nazaj zelo priporočljiva kot vrhunska guma, danes pa (po nekaterih testih) precej nižje uvrščena..
simply je napisal/-a:Po pričevanjih je občutno boljša od RE050A.
speedfreak je napisal/-a:simply je napisal/-a:golj za opozorilo: večini gum pod (cca.) 4mm profila se OBČUTNO poslabšajo vozne lastnosti na mokrem
To je sicer res, ampak da bi menjal pnevmatike ko imajo še 4mm profila? Jaz ne.
jaz jih večinoma menjam tam pri 3-4 mm mm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost