Spodnji trije citati in vsi podobni. To je vse zrelo za eno kvalitetno touring gumo. Sam bom rekel ER300, ker sem jo že preizkusil. Uporabniki, samo komplicirat ne preveč.

Malo kotalnega upora, drži fenomenalno v vseh pogojih (dež, mokro, pol suho, gladke flikce na asfaltu,...) in tudi obraba je majhna. Ko se mm bližajo koncu se slabša oprijem v mokrem, ma ni omembe vredno, ker niste cepec z bosanskim nadomestkom. En totalni naliv, ko je bil poleti, evo vam ER300.
http://www.youtube.com/watch?v=1WGtWROPWbE Tukaj je bila še nova, ne tega delat, če mate samo še 4mm ali manj. Potem spoštujte stoječo vodo, ostalo vas ne rabi skrbet.
slobender je napisal/-a:Pirelli P7 Cinturato ali Bridgestone Turanza ER300 Ecopia
[-MaFia-] je napisal/-a:Sam se odločam med Pireli P7, Bridgestone Turanza er300, Dunlop Sport Maxx , Ali pa Hankook sp1.
Mislim da z nobeno ne morem faliti. Katere bi vi vzeli? Vožnja je umirjena.
davorz je napisal/-a:Torej pri hiši se tudi išče komplet novih gum dimenzij 215/55 r16 Laguna III, dCi 150KM. Z avtomobilom se dela veliko kilometrov, letno vsaj 50kkm z letnimi pnevmatikami. Zato MORA biti guma najboljša in čimtišja, ima majhno obrabo ter porabo. Po dveh sezonah bo tako ali tako za menjavo.
Kljub temu, da dobivate pozitivne odgovore, beri spodnji citat, še vedno ne veste kaj bi. Ne rabite komplicirat.

Tudi tommy je veliko pisal o tej gumi. Speddfreak ma perfektne izkušnje z Premium contac2 ( jaz sem jo nažalost imel samo zadaj in sem bil zadovoljen, ker se je odlično upirala sprednji športni gumi S.Drive), še vedno ne veste kaj bi.
EX-B je napisal/-a:B ER300 zdrzijo tudi dosti vec, kot samo umirjeno voznjo, preverjeno, mislim da bo potrdil tudi X-hair

Jaz sem z njimi (195/50R15) naredil skoraj 90k km (ne, niso bile vec legalne na koncu :P ), res da 95% avtoceste, ampak cez ovinke ne grem pocasi..
Moje izkušnje so take da ER300 ni zastonj dražja za nekaj evrov od konkurence, ravno tako ne PremiumContact2. Spet se bom ponovil, očitno rabite eni večkrat prebrat. Verjeli ali ne, meni se je Michelin Pilot Exalto PE2 za 65€ po komadu bolj splačal, kot pa Rainsport2 za 47€. Pa še večji užitek sem imel z Michelin.
Je Ecopia ravno tako dobra, kot navadna. DA, če ne bi mi jo kolega skor 100% pošinfal.