pinny je napisal/-a:Katere gume v dimenziji 225/40/18 naj dam na svojega Bravota: Vredestein Ultrac Cento, Vredestein Sessanta, Falken FK-453, Fulda Sport Control, ali kaj drugega v tem rangu? Kako je že z to Fuldo, ali delajo v savi al kje že to?
speedy81 je napisal/-a:A ima kdo izkušnje z Vredestain Ultrac Vorti? Razmišljam, da bi obul 235/40/18 Audija 1.8t
http://static.camskill.co.uk/smsimg/252 ... --2526.jpg
berlonso je napisal/-a:zdravo,
katere bi vi izbrali:
-Bridgestone Turanza T001
-Pirelli Cinturato P7
-Vredestein Sportrack 5
dimenzija 205 60 R16
izkušnje, mnenja?
LP
enzospotenzo je napisal/-a:@DePalmo - kako se pa Uniroyal obnaša v suhem, sploh me zanima, če so hrupne?
Ravno se odločam med: Dunlop sport blue responce/ Uniroyal rain sport 3/ Vredestein sportrac 5/ Goodyear eff. grip perforamnce
Dimenzije 205-55-16
LP
Enake izkušnje sem imel jaz pred leti.majstor90 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Sam sem pred kratkim kupil nove FULDA EcoControl 165/70 R14 T pnevmatike. Ocenil bi jih z 2/5 saj ko je mokra cesta kar "drsijo". Zelo slab oprijem saj sem danes v krožnem sicer sem malce dodal gas in sem takoj zletel. NE PRIPORČAM!
Zaenkrat sem se še z vsemi mojimi letnimi v mokrem BTC/Rudniku vozil kot po ledu. Zato tudi vztrajam s TS800 (ki na mokrem limajo), dokler ne bodo vsakodnevne temp. preko 25°C, ko letne morda celo kaj primejo.DePalmo je napisal/-a:Če ti bojo pa RainExpert 3 drsele na mokrem, potem pa nimaš sreče. Te imam jaz in sem prvo leto v dostih ovinkih pretiraval pa niso nikoli spustile. Tudi v BTCju kjer vsi vemo kakšen je asfalt, mi niso zdrsnile.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov