acerv771 je napisal/-a:katere gume priporocate za 225/45/17 da se odlicno obnese tako v dezju kot na suhem,ter da je tiha ter niska poraba in obrabaskratka isce se najboljsa guma (cena ni pomembna).
stenlyt je napisal/-a:Katero gumo priporočate za normalno vožnjo in da guma drži vsaj 3 leta?
Rabim pa dimenzijo 225/45-17 do cca. 90€.
Kot sm gledov najboljših znamk ne bom dobil za ta denar, katero potem priporočate?
acerv771 je napisal/-a:katere gume priporocate za 225/45/17 da se odlicno obnese tako v dezju kot na suhem,ter da je tiha ter niska poraba in obrabaskratka isce se najboljsa guma (cena ni pomembna).
lopez je napisal/-a:Zdj sm se pa tud js odloču,da bom rajši dal 15-20 eur več za pnevmatiko pa imam vsaj mir in občutek za varnejšo vožnjo.
ODločam se med Pirelli Cinturato P7 in Dunlop SP Sport Maxx TT,kaaj bi mi mi vi svetovali,kaj bi blo bolš sodeč po vaših izkušnjah?
Sj glede na teste teh 2 pnevmatik sklepam da nimam kaj zgrešit,kero koli zberem,pa vendar,morda ima kdo kako kritiko na eno izmed teh gum.
Namen pa imam kupit preko spletne strani gume-pnevmatike ali pa mimovrste....no če ima kdo tudi tu kritiko naj prosim pove,vsaka info. prav pride:)
lopez je napisal/-a:Moj način vožnje je normaln,se pravi nism neki fuul dirkaško naravnan,na avtocesti do 160 še grem,več pa ne,izven naselja pa do 110,ne prtiskam lih neki preveč na ovinkih,neka normala:) dimenzije so pa 225/45 R17
Frba je napisal/-a:Zdravo,
me lahko prosim kdo reši dileme in mi pove katero gumo in zakaj vzeti iz spiska sledečih:
Gre za 185/60 R15 (avto megane break)
- Fulda Carat Progresso
- Uniroyal RainExpert
- Dunlop SP FastResponse
Hvala!
lp
DrSaso je napisal/-a:A mi lahko kdo razloži razliko med premiumcontact2, sportcontact2 in sportcontact3 brez ali z E. Kaj je pa ContiSeal in AO BSW? Pri Contiju nimam pojma kaj je kakšen tip gume. Iščem pa gumo, ki bo zelo dobra po mokrem (smerni in prečni zdrs). Dimenzija je pa 225 50 17. Priporočila?
LP,
Sašo
lopez je napisal/-a:Moj način vožnje je normaln,se pravi nism neki fuul dirkaško naravnan,na avtocesti do 160 še grem,več pa ne,izven naselja pa do 110,ne prtiskam lih neki preveč na ovinkih,neka normala:) dimenzije so pa 225/45 R17
Frba je napisal/-a:Zdravo,
me lahko prosim kdo reši dileme in mi pove katero gumo in zakaj vzeti iz spiska sledečih:
Gre za 185/60 R15 (avto megane break)
- Fulda Carat Progresso
- Uniroyal RainExpert
- Dunlop SP FastResponse
Hvala!
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov