enzospotenzo je napisal/-a:@DePalmo - kako se pa Uniroyal obnaša v suhem, sploh me zanima, če so hrupne?
Ravno se odločam med: Dunlop sport blue responce/ Uniroyal rain sport 3/ Vredestein sportrac 5/ Goodyear eff. grip perforamnce
Dimenzije 205-55-16
LP
Jaz. Niso nič posebnega. Po 2 letih drsijo na mokrem tko kot vse druge letne v moji dimenziji, ki sem jih sprobal.svetilnik je napisal/-a:Ima kdo te Nokian gume ne avtu in ali so res tako dobre?
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nokian/Line.htm
svetilnik je napisal/-a:Jaz pa se bom moral zelo potrudit, da bom dobil dobre(odlične) gume v dimenziji 195/45 16. Edino kar sem videl in je cenovno tudi ugodno Hankook Ventus s1 Evo.
svetilnik je napisal/-a:V svoji dimenziji sem našel Michelin PILOT SPORT 3 GRNX, toda 100€ za gumo se mi zdi kar drago za moj mali avto. Ima kdo izkušnje s to gumo in ali so vredne tega denarja?
hippo je napisal/-a:Dunlop Sport Blue Response je sicer super guma, ima pa par pomanjlkjivosti:
- bočnica izredno mehka, priporočljivo izogibanje robnikom oz. parkiranju na poločniku
- sama zmes je izredno mehka, kar je sicer dobro za oprijem, vendar pa je obraba izredno visoka. Uporabniki na forumih se pritožujejo nad obrabo (dobra za dve sezoni, razen če ne delaš 5k km letno)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov