xandrej je napisal/-a:Rabil bi dimenzijo 185 55 R14 če se komu kaj doma valja..????
Ravno prejšni teden vrgel 4 vstran...
xandrej je napisal/-a:Rabil bi dimenzijo 185 55 R14 če se komu kaj doma valja..????
Takkyu je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje, in sicer imam Seat Ibiza 1.9TDI 03 in sem pravkar naročil gume za letošnjo sezono, skrataka prej sem imel Continental SC2 205/45/16 sedaj sem pa naročil Goodyear Eagle F1 GSD3 205/55/16. Muči me ker so dimenzije različne, naročil sem tako ker 205/45/16 nisem dobil nikjer po ugodni ceni. Prej sem malo povprašal in izračunal z programom če mi bo slučajno kje prijemalo ampak v to nisem 100%, guma bo za 1,8cm višja. Ima kdo že kakae izkušnje? Na pnevmatike še čakam so v naročilu tako da če sem se že zmotil lahko vse prekličem.
lp, hvala za odgovore
speedfreak je napisal/-a:Takkyu je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje, in sicer imam Seat Ibiza 1.9TDI 03 in sem pravkar naročil gume za letošnjo sezono, skrataka prej sem imel Continental SC2 205/45/16 sedaj sem pa naročil Goodyear Eagle F1 GSD3 205/55/16. Muči me ker so dimenzije različne, naročil sem tako ker 205/45/16 nisem dobil nikjer po ugodni ceni. Prej sem malo povprašal in izračunal z programom če mi bo slučajno kje prijemalo ampak v to nisem 100%, guma bo za 1,8cm višja. Ima kdo že kakae izkušnje? Na pnevmatike še čakam so v naročilu tako da če sem se že zmotil lahko vse prekličem.
lp, hvala za odgovore
prekliči
Takkyu je napisal/-a:Zakaj naj prekličem? prosil bi za boljšo obrazložitev kajti vulkanizer mi je rekel da nebo problema. Vem da je točno 18mm razlike v višini.
nevermind je napisal/-a:Če se zanimaš za sport maxx vzami tiste z oznako sport maxx TT, ker so veliko boljše od sport maxx.
Ti pa še priporočam, da pogledaš za gumo Continental Sport Contact 3 . Odlična je!
Toyo proxes bi izpustil.
Lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov