hmm sem že gledal ja, pa nevem no... pomoje bo sneg v višjih legah, v primeru da pa bo tudi do nižin pa se pač ne peljem tisti dan nikamor al pa menjam gume-tote pol urce si bom te že vzel...
Ma mene ne skrbi sploh....ker te napovedi za 5-7-10 dni so čisto brezvezne, ker vreme se komaj napove za dva dni natančno...tako, da jaz ostajam na letnih pa tudi če začne snežiti po nižinah (kar je zelo malo verjetno)
zdej ste pa vsi tisti pametni ko ste govoril neee. ne bo ga
ne vem zakaj smo zdele 2ure stal na celovski ker ene dva pred mano
17" clio 1.2 nikamor ni mogu.. zanimivo a?
Ja zaj pa je hudič za vse tiste,ki že imamo letne gor.No,jaz bom itak brez avta do četrtka,upam da se bo kaj popravilo do takrat :P
Drgač pa nazaj na zimske...Eni nas prav v glavo j***** (predvsem oni od zgoraj)
Čisto narobe svet
INFINITI je napisal/-a:Ne vem kam se vam mudi z letnimi, zunaj je pa še minus zjutraj. Pa če čez cajt rukne kaka hladna fronta in sneg kot predlani kaj boste pol?
Sej sm reku skoraj mesec dni nazaj, tako je bilo že vsako leto, danes pa same nesreče
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Hudo, litke pa letne gume z cca 3mm profila, driftaš pri 30km/h hočeš ali ne :P Zdej pa dilema kak doug bo sneg, se splača dat nazaj zimske ali ne..? hmmm