POzimi zimske gor pa pika.

nebivedu je napisal/-a:
Ja za golfe in ostala mala sranja, ti pa povem, da na dolenjskem (od tam od koder sem doma), nima nobeden drugačnih kot nalitih gum na avtu. Ker so še savine zimske gume predrage za njih. Gume kupujejo v obiju ali baumaxu. Imajo pa klimo v traktorju in traktorje s po 350KM, ker so tok na gumah prišparal.
ban je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:
Ja za golfe in ostala mala sranja, ti pa povem, da na dolenjskem (od tam od koder sem doma), nima nobeden drugačnih kot nalitih gum na avtu. Ker so še savine zimske gume predrage za njih. Gume kupujejo v obiju ali baumaxu. Imajo pa klimo v traktorju in traktorje s po 350KM, ker so tok na gumah prišparal.
Jst sem doma iz dolenske in vozm golfa in nimam nalitih gum in jih tud nikol ne bom mel.
nebivedu je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Potem pa golfi in ostala manjša sranja z ESP-jem. Velja isto..
Še en primer šparanja pri kmetih;
Tipček z audijem je prišel do mene, če mu lahko dam prednje diske iz avta dol, da jih nese podrejat. Diski so bili tenki okol 3mm (samo za stran vržt). Tega mu nisem hotel narest, ker sem vedel, kok je ura. Tip jih je potem sam snel doma in dal podrejat. Diski po drejanju so bili debeli okoli 2mm. Naslednji dan so do mene pripeljali avto z avtovleko. Disk je dobesedno razpadel med vožnjo, kolo je skoraj odtrgalo stran od avta in disk je prebil zaščitni pleh in plastiko na motorju, presekal glavni jermen in ostali kosi so naredili še par lukenj v plehu.
In tipček je potem jokal, da itak ima ABS, ki bi moral potem manj bremzati na slabe diske in da se kej takega na audiju pač nebi smelo narest in podobno.
Gume pa je imel nalite iz baumaxa - zimske.
Tok o šparanju na kmetih. Verjemi da bodo potem imeli še bolj zlizane gume, kot jih imajo, ko bo enkrat v vsakem avtu ESP, ker se bodo zgovarjali nanj.
Pavel_P je napisal/-a:Zdej so krive njihove glave, potem bo pa kar avtomatično ESP, čeprav ne bo stanja poslabšal, ampak bo kvečjemu njihovo vožnjo z ŽE PREJ slabimi gumami naredil bolj varno. Ne moreš pa nečemu vsiljevat krivde, za nekaj kar je bilo že prej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost