Veron je napisal/-a:na tej strani so podatki hudo pomešani (opisi)
_furby_ je napisal/-a:mi ve kdo povedat kake so te gume?
Goodyear F1 ASYMMETRIC 2 , je 2-ka kaj boljsa od navadne?
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4912713
lizard je napisal/-a:1. korak: v googla vpiši good year in si na njihovi uradni sttrani preberi - vse lepo piše, imaš tudi v slovenščini (italjanščini, nemščini,...), če angleščine ne obvladaš.
2. korak: razišči teh nekaj revij, ki ponavadi objavljao teste (motorevija, adac, autobild,..), in precej več bo jasnega, sploh pa boš dobil bolj objektivno oceno.
Aja, lažje je vprašat na forumu, kot pa vse to pregeldat pa potem vprašat če kakšna malenkost še vedno ni jasna...
_furby_ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:1. korak: v googla vpiši good year in si na njihovi uradni sttrani preberi - vse lepo piše, imaš tudi v slovenščini (italjanščini, nemščini,...), če angleščine ne obvladaš.
2. korak: razišči teh nekaj revij, ki ponavadi objavljao teste (motorevija, adac, autobild,..), in precej več bo jasnega, sploh pa boš dobil bolj objektivno oceno.
Aja, lažje je vprašat na forumu, kot pa vse to pregeldat pa potem vprašat če kakšna malenkost še vedno ni jasna...
aja...pardon no![]()
nisem vedel, da se na tem forumu ne sme vprasat par stvari o gumah, mnenjih ter izkusnjah drugih uporabnikov
_furby_ je napisal/-a:nisem vedel, da se na tem forumu ne sme vprasat par stvari o gumah, mnenjih ter izkusnjah drugih uporabnikov
_furby_ je napisal/-a:ee hvala hvala![]()
to sem prebral, da ima nek nov trik v rokavu glede zavorne poti.
tko da ce mi kolega ne zrihta conti. sportcontact 3 za nek mali denar, pol se kar na asymertic 2 obrnem
_furby_ je napisal/-a:ni panike, nasvet sprejet![]()
ampak jaz se vedno raje slisim od kake osebe, ki dejansko uporavlja to gumo in mi ve povedat kako se odnese.
sej na testih se vidi razlika v primerjavi z ostalimi, ampak GY asymertic 1 ali 2 si se nisem lastil, zato bi rad zvedel kaj vec se od ostalih.
spet ni neka poceni stvar 500+ eurou (ce se odlocim za 18 col je pa 700+), da bi kr sou pa kupu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov