207sport je napisal/-a:Hej,
Mene pa znimajo vaše izkušnje in priporočila katero gumo naj kupim? Gre za Pirelli Cinturato P7 ali Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2? dimenzije 225/45/R17
tnx!
p7
207sport je napisal/-a:Hej,
Mene pa znimajo vaše izkušnje in priporočila katero gumo naj kupim? Gre za Pirelli Cinturato P7 ali Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2? dimenzije 225/45/R17
tnx!
speedfreak je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Naročil sem Nokian ZG2. Odločitev je padla glede na pozitivne uradne teste in komentarje zelo zadovoljnih uporabnikov.
kolko dinarčkov pa kje si nabavu?
svetilnik je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Naročil sem Nokian ZG2. Odločitev je padla glede na pozitivne uradne teste in komentarje zelo zadovoljnih uporabnikov.
kolko dinarčkov pa kje si nabavu?
205 55/16W 93€
dragon22 je napisal/-a:Kupujem nove pnevmatike v dimenziji 235/35 r19. Katere pnevmatike mi priporočate za bolj športno vožnjo.
Michelin pilot super sport
Bridgestone Potenza RE050 all S001
Continental Sport Contact 3 ali 5p
Pirelli P Zero pri tej me zanaima kaj pomenijo različne oznake za to gumo: N2 BSW, K1 BSW, RO1, ker je med njimi tudi cenovna razlika za isti model?
lizard je napisal/-a:Pomojem si brez veze delaš probleme, pač kupiš homologirano dimenzijo in gasa.
lizard je napisal/-a:GY Asymmeric 2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost