Jerry007 je napisal/-a:Pol bom tud jaz verjetno naredil 40.000km tk da bom vretn kar conti SC5 vzel. Okol 1400 kg ma megan. Mam pa čipanga na 157hp. Nočm pa enga sranja kupvat, k se sankaš u mokrem.
RedBull™ je napisal/-a:Da se malce vmešam v pogovor
Sam sem pa odločen, da kupim Continental Sport Contact 5 v že omenjeni dimenziji in me zanima, kje jih dobiti po najbolj ugodni ceni (seveda ne kako staro zalogo)
maniaxxx je napisal/-a:ultrac vorti , ali kaj od pirellija ( malo se obrabijo ). Pa še dodatek za michelin PS3, gume so začuda boljše po mokrem kot po suhem, s tem hočem povedati, da na suhem so dobre, celo zelo dobre vendar ne najboljše, na mokrem so nore....
FR means flange rib, i.e. rim protector, so a good thing!
Jerch_ je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a:Da se malce vmešam v pogovor
Sam sem pa odločen, da kupim Continental Sport Contact 5 v že omenjeni dimenziji in me zanima, kje jih dobiti po najbolj ugodni ceni (seveda ne kako staro zalogo)
116,7eu pr vujasinovic (siska-lj), 111,6eu pri lašiču v brežicah na gotovino in isto furlan v brežicah.. je pa res da imajo te v šiški oznako FR- nevem pa kaj to pomeni.
z vsemi imam dobre izkušnje kar se tiče DOTmaniaxxx je napisal/-a:ultrac vorti , ali kaj od pirellija ( malo se obrabijo ). Pa še dodatek za michelin PS3, gume so začuda boljše po mokrem kot po suhem, s tem hočem povedati, da na suhem so dobre, celo zelo dobre vendar ne najboljše, na mokrem so nore....
sej to kakšne so na suhem sem želel ponazoriti s tem, da so mi bile dunlop sp 01 dosti bolj suverene pri vožnji na meji. ps3 nerade zacvilijo, kaj sele zatulijo
na mokrem so nore, kot sem že napisal ko je podlaga mokra. spet ko je na cesti veliko stoječe vode sem že vozil gume z boljšim odvajanjem. kakorkoli.. glede na obrabo in udobje ponujajo relativno veliko po mojih izkušnjah. si pa tudi sam želim probati continental naslednje. zimske ts850 mi ne ležijo zaradi precej večje obrame na pram michelin, dunlop zimskim. upam, da bo pri letnih boljše..
Jerry007 je napisal/-a:No saj mogoce sem pretiraval. Zdaj smo tak firmo selili in imam dosti manj ovinkov tak da mislim da bo obraba vsaj za 30% manjsa. Ja itak glavno je da se v dezju obnese super potem so pa ostale stvari. Maniax mislim da bojo kar mišelinke padle. Bomo vidl za kakšno ceno jih kriznik prodaja.
INFINITI je napisal/-a:Jaz imam SC 5 225/45/18 na avtu, ki je 1,5 tone, 240 konjev in 350 navora - vožen precej dinamično in jih je v 20.000km pobralo cca 2mm. Tako da se mi to ne zdi nekaj slabega kot podatek.
BTW Pilotka in sc5 imate ENAKO obrabo.
http://www.motorevija.si/cms/controls/w ... _gume/2118
Če misliš da boš delal res veliko KM in hočeš res dobro turing gumo si poglej Pirelli Cinturato P7 "BLUE" verzijo, ne tole na tem testu. Ker ima BLUE res dobromešanico za mokro podlago.
INFINITI je napisal/-a:Jaz imam SC 5 225/45/18 na avtu, ki je 1,5 tone, 240 konjev in 350 navora - vožen precej dinamično in jih je v 20.000km pobralo cca 2mm. Tako da se mi to ne zdi nekaj slabega kot podatek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov