dmatoh je napisal/-a:neki odgovorov pa le je!
Jst sm se odloču da bo Toyo, pa bomo vidl, kej velik zaj... itak ne morš, je pa tko al tko baje boljša guma (sam končna hitrost je pr GY boljša), pirelli je tko, če hočš tišino in nekej oprijema super guma, če te pa ne mot mal glasa je pa GY F1 sigurno boljša, pr Touranzi je podobna zgodba! Alfisiti smo ponavad za performance, tko da da ˝let see what Toyo can do!¨
lp
P.s.: za maloyo.. baje dost uredu guma za ta denar, namest nje se da pa nankang kupt, moj bratranc je navdušen.. je pa res da je prej vozu barum!:)
Jaz imam na svoji 156ki zdaj cca pol leta gor gume v isti dimenziji - Federal 595EVO XL (tudi trenutno) in moram reči, da so top v vseh pogojih.
Meni prej zmanjka poguma preden gumi zmanjka gripa. Enostavno limajo, ne vem kako drugače naj opišem, če agresivno štartaš v suhih pogojih ne koplje sploh, zavorna pot je zelo kratka, tudi v mokrem. Tudi bočna stabilnost je izjemna, v ovinkih je super stabilna.
Cena pa je bila niti 300€ pri gume-takoj.
Bil sem zelo skeptičen, kaj je to za ena avstralska firma itd. pa za to ceno ne more biti ok ipd... no preberi komentarje malo po netu, če iščeš high preformance je to TO.
Meni vsekakor ni žal.
Par citatov z neta:
"Federal Corporation officials will display three new tire lines at the SEMA Show in Las Vegas. Displayed will be the 595EVO, the successor of Federals 595. 60 sizes will be marketed in fitments from 14 to-20 inch wheels. The EVO series features “exceptional water dispersion capabilities by utilizing “groove within groove” technology.
The 595RPM series is the company’s first asymmetric ultra-high performance tire aimed at wheel sizes up to 19-inches. This unit will be available during the second half of 2008."
"The 595 Competition Series consists of the 595 Drift, 595EVO for street competition, and the 595RS for sport competition."
http://www.binhindi.com/latest_news.asp?idval=59