tehnakar je napisal/-a:Maš kej izkušen z njimi, če se dost hitr obrablajo ... Drugač sem jst gledu pirelli p 6000 če kdo kaj ve o njih
speedfreak je napisal/-a:tehnakar je napisal/-a:Maš kej izkušen z njimi, če se dost hitr obrablajo ... Drugač sem jst gledu pirelli p 6000 če kdo kaj ve o njih
Mam izkusnje, po suhem noro primejo, po mokrem so solidne, kar se obrabe tiče ti ne morem svetovat ker pri meni nobene gume ne zdrzijo vec k eno sezono..
extreme N je napisal/-a:bom kar v tej temi napisu, upam da nebo avtor zameru kr je malo off
no uglaunem mere gum mam enake in sicer 185/60/14 in me neki zanima.
ker bom delu malo na stylingu in ker (vsaj zaenkrat - beri 1 leto) ne bom menju feltn in bom kar te meu, bi dal zimske gume (ko bo pac sezona) druge, ne da reskiram z letnimi.
in sicer sem nekje videl gume ki imajo bel napis ob strani (mislim da je pisalo goodyear). In ker mam avto bel bi bilo fajn videt kej podobnega. zdej pa me zanima ce se da kej tazga najt s temi merami, pa da je v mejah normale glede cene
hvala za odgovore
GT500 je napisal/-a:toplo priporočam bridgestone turanza er300...ne dolgo nazaj sem jih kupil in sprobal v mokrem in suhem in moram priznati, da je guma odlična! mam tud dimenzije 185/60-14 in sem gledal tud teste za te dimenzije in je povsod na prvem mestu turanza er300 in pa še ena guma, mislm da pireli p7. dal sem pa za eno gumo 47,44 EUR!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov