EX-B je napisal/-a:XL imajo visji index nosilnosti, torej, so za tezje avte. Druge razlike ni. Nankang je tko tko. Poceni roba pac. Jest bi na tvojem mestu dodal se kak evro za svojo varnost in za varnost drugih udelezencev v prometu.
EX-B je napisal/-a:stench je napisal/-a:Drugač pa niso nankang gume spet tako slabe. Boljše od savinih intensa ali rapidex so definitivno.
Se strinjam. Ampak ko kupujem gume se zavedam da v igri ni samo moje zivljenje, ampak tudi zivljenje ostalih in zato rajsi dam vec in dobim vec.
Doche je napisal/-a:Pri normalni vožnji po predpisih lahko maš tud platične gor in nebo vprašanja kolko življenj je v igri. Če pa hitro voziš več življenj pa ti tud dobra guma ne pomaga.
EX-B je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Pri normalni vožnji po predpisih lahko maš tud platične gor in nebo vprašanja kolko življenj je v igri. Če pa hitro voziš več življenj pa ti tud dobra guma ne pomaga.
Ja? Torej ti pri "normalni" voznji ne more nic skocit pred avto? Te ne more presenetit stojeca kolona takoj za nepreglednim ovinkom? In podobne situacije, nic od tega se ti ne more naredit ce vozis "normalno"? Super.. Potem sploh ne bom vec kupoval gum.. Se bom vozil 10 let na istih.. Saj mi "normalna" voznja zagotavlja, da se bom lahko v vsaki slucajni nevarni situaciji ustavil, tudi na fejst mastni cesti sredi ovinka.. Kul! Ves kolk bom prsparu! Hvala ti!
//sarcasm off
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost