Zanima me, če se da narezati vsaj malo (recimo 1-2mm) avtomobilske gume ali je pač guma pretanka? Ali kdo ve kaj o tem oziroma povejte svoje mnenje. Recimo da bi se porezalo iz 4 mm na 5 ali največ 6... Ker kolikor sem videl se to drugače dela samo na tovornih vozilih.
Danes, ko so nalite gume tako poceni, bi nekateri še vedno kr rezali gume, da bi imeli profil.
Rezanje gum ni priporočljivo, ker nimaš dovolj mase. Tovorna vozila, pa imajo zelo veliko mase nalite ravno zardi tega, da jo potem lahko spet narežejo.
Saj to razumem da imajo premalo mase....zato pa vprašam No, pa še eno neumno vprašanje... Kaj pa če vrežeš ne v globino, ampak samo popraviš kanale, če so zapacani (snisnjeni-guma)?
Na Dunlop SP sport 9000 so mi psokušali popravljati rob gume, ker mi ga je zaradi slabe optike pojedlo. Za gume sem pač ful plačal in poskusil malo ceneje porihtat zadevo. Ah, mesa ni imela po robovih skoraj nič, tako da so takoj do žic prišli in je pač bilo treba menjat gume.
Kok pa kaj stanejo. če daš naliti gume? Če so gume npr. michelin ali pa ena x firma, a potem ko so nalite so vse iste kakovosti (razen glede na profil) ali se tudi tu razlikuje s kakšno maso je nalita guma? Nalivajo Michelin gume z enako maso kot recimo gume ene slabe znamke?
Ojej, ma kaj bolj komplicirane mere nisi mogu imet. Ta mera je se na gume-direkt draga......od 32 eur naprej po komadu, za malo boljso pa takoj das 50 eur Nebi ti raje na 15 col sel. :P
framus je napisal/-a:j*** ga, za mene so gume drageč če so 50 EUR
na www.gume-direkt.si imaš Nankang za 35,50 EUR in še nekaj manj znanih firm za takšno in tudi nižjo ceno. Pa verjemi, da so boljše od marsikaterih dražjih gum, kaj še le narezanih ali nalitih.
Če te ne moti, bi te še vprašal, na kakem avtu maš to, pa če imaš tisti beli kartonček (homologacijski kartonček) in če ga maš, poglej, katere vse dimenzije gum so noter napisane?
Dimenzije mam med drugim dovoljene tudi 185/60/14. Pa homologirane imam tudi dodatno 185/55/15, ampak mi ne ustrezajo ker drgnejo kadar se avto dovolj zaziba (pukle itd.)...
Rezati po robovih se je dalo Toyo Proxes t1-s,ker se je rob zaradi nižjega profila prej obrabil,ampak materijala je bilo še dovolj da si poglobil par mm.
Drgač pa tudi jaz odsvetujem to