Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Letne gume za SUV-e

Napisal/-a Skubic To okt 30, 2007 1:03 pm

No, na večini teh športnih terencev so neke "univerzalne" gume, za na asvalt pa še mal za offroad, kar je po mojem mnenju kr neki...
Ampak mene bolj zanima kakšne gume (letne) se splača kupit za tak avto..?
Gre sicer za X-Traila, sedaj so ble gor Bridgestone Dueler H/T, 215 65 R16.
Ponudba sicer ni ne vem kako velika, a me vseeno zanima, kaj vi mislite da se najbolj splača kupit...
LP, Dejan

touran
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a touran To okt 30, 2007 1:14 pm

michelin latitude tour hp green 4x4 xl 102h , tiha, malo več kilometrov narediš kot z ostalimi

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To okt 30, 2007 1:19 pm

Gume za terence so malo bolj ojačane tudi po bočnici, tako da jo težje zluknjaš na terenu.

Če bi rad gume, ki jih boš vozil normalno tako pozimi, kot poleti, potem si vzemi BFGoodrich ALL TERRAIN, če pa iščeš samo letno gumo pa Bridgestone dueler ATR.

So malo bolj ojačane gume in zdržijo mnogo kilometrov. Razne HT variante bi jaz opustil, michelina (razen BFGoodrich, ki ga je michelin kupil) pa nebi dajal na avto. Boš čez 15 do 20.000km moral menjat, pa še obnesejo se ne prav dobro.

Drugače pa lahko daš katerekoli letne gume na avto, samo če delajo tvojo dimenzijo.
Old subarus never die, they just get faster!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če nov 01, 2007 7:20 pm

Pejt na gume-direkt.com pa maš kar dosti izbire...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost