RED_line je napisal/-a:za par mm ja ne bo avto plesal a? problem je k imam eno skoraj novo in bi rabil še eno. spredaj imam zdaj turanza in so za en K te gume. sem naredil eno furo 400km in se očitno vidi močna obrabljenost. na potencah ki so pa zadaj pa niti ne. turanza je preveč za izy driverje
RED_line je napisal/-a:lepo se stekajo in vse ql. jz sem tisti ki dela da se zrabijo konkretno. hrapav asvalt, 180 v ovinek in to 300km. ... kj če da bo ostalo od njih.
Zodd je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:ma dej dej dej dej. ti 180 še nisi vidu z tvojo kanto.
hvalis se da gonis redno 180 v ovinke medtem pa tuki sprasujes po 1 nizkokvalitetni 185 gumi ki je primerna samo za na fičota ce ze vozis hitro vsaj ene normalne gume kupi b****r
Zodd je napisal/-a:RED_line je napisal/-a:ma dej dej dej dej. ti 180 še nisi vidu z tvojo kanto.
hvalis se da gonis redno 180 v ovinke medtem pa tuki sprasujes po 1 nizkokvalitetni 185 gumi ki je primerna samo za na fičota ce ze vozis hitro vsaj ene normalne gume kupi b****r
ruco555 je napisal/-a:fantje moji...
poznam še predobro našega RED_line-a...
tko da vem kolko z rezervo je treba jemat te izjave...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov