Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Letna pnevmatika

Napisal/-a devill Ne mar 02, 2008 1:00 pm

Samo zanima me če kdo pozna gume TRIANGL?
Namreč kupujem letne pnevmatike nekaj v srendjem razredu in me zanima če kdo pozna te pnevmatike.
Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z temi pnevmatikami ali pa z drugam pnevmatikam srednjega razreda da bi bile vredne denarja.

To še kaj mislite na te gume:
Fulda carat exelero?

Za vse nasvete se zahvaljujem.
Lp

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne mar 02, 2008 2:58 pm

Am si pa dal primerjavo :roll:

Podjetje TRIANGLE je podjetje za proizvodnjo pnevmatik na Kitajskem. Proizvodnja obsega tako potniške, terenske, lahke tovorne, tovorne in gradbene pnevmatike, ter pnevmatike za kmetijsko mehanizacijo. Kitajsko blago, katero se dela predvsem količinsko in ne kakovostno ;). Triangle sodi v razred Wanlija za katerega pa se po vseh trenutnih testih ve, da ni priporočljiv.

Fulda pa spada pod koncern Goodyear Dunlop Tires. Poleg nje pa sta še Sava in Debica .
Blagovni znamki Goodyear in Dunlop zadovoljujeta tako imenovani ˇPremium« segment in sta namenjeni najzahtevnejšim kupcem, ki želijo pnevmatike vrhunske kakovosti in velikega ugleda.
Blagovni znamki Sava in Fulda sodita v tako imenovani ˇOsrednji« segment, v katerem kupci cenijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, blagovna znamka Debica pa zagotavlja kakovost tudi voznikom z manjšo kupno močjo in sodi v tako imenovani ˇEkonomski« segment.

Lp, A

Uporabniški avatar
devill
Nov uporabnik

Napisal/-a devill Ne mar 02, 2008 3:51 pm

hvala za obrazložitev vsega ;)
kaj bi ti priporočal?
kupil bom 215/45/17 sem pripravljen dati za kos 110€ katere bi priporočal?

Lp

Rossi
Nov uporabnik

Napisal/-a Rossi Ne mar 02, 2008 4:07 pm

Za ta denar ti definitivno priporočam FULDO Carat Exelero! Torej če te zanima, imam možnost nabave le-teh in seveda tud drugih po nabavnih cenah za SLO... ;)
Vrni se na Letne pnevmatike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov