MatejW je napisal/-a:Kaj pa če je felna orginal od vw, audi, seat, bmw,.... ?ops:
Greš na uradn servis, pa verjetno dobiš kako potrdilo? ....nevem,...
timos je napisal/-a:Kupil sem alu platišča + gume sedaj pa mam mali problem v kartonu imam mere gum 195/55/15 na platiščih mam gume 195/50/15 Sedaj bi moral napraviti homologacijo ,Zraven sem dobil TuV zanima me če še kaj rabim kakšni dokumet ali kaj sličnega za opravljene homologacije
MatejW je napisal/-a:Danes bil na uradnem servisu,... ko sem omeno ce izdajajo potrdila o felnah, da bi lahko orginal felno homologiro na avtu, mi rečejo, da še tega niso nikol čuli da obstaja![]()
zgleda da si bom res mogo neki felne sposodit, pa homologirat
mihhec je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Danes bil na uradnem servisu,... ko sem omeno ce izdajajo potrdila o felnah, da bi lahko orginal felno homologiro na avtu, mi rečejo, da še tega niso nikol čuli da obstaja![]()
zgleda da si bom res mogo neki felne sposodit, pa homologirat
No jst morem tudi na svoj avto homologirat še originalne feltne pa večjo dimenzijo pnevmatik. Sem šel na uradni servis oz do avtohiše ki je izdala homologacijski kartonček,mu razložil kako pa kaj,in sem dobil potrdilo za originalna platišča oz kere dimenzije ustrezajo mojemu avtomobilu-samo sem to hodil kar nekaj časa tja prosit za to potdilo,ampak na koncu mi je pa le uspelo
ashir je napisal/-a:a mi lahk kdo pove kje lahko dobim papirje za alu feltne 195 50 15 za accenta 96 letnik
a_sist je napisal/-a:daks je napisal/-a:sej pomoje ni glih problem dobit nekoga s 195/50 R15, ker je zlo pogosta mera
Napiši sem še moč avtomobila, mere platišča, št. vijakov in razdaljo med vijaki. Gotovo se bo oglasil kdo, ki ti bo za postopek homologacije posodil svoje.. Če ne drug, pa jaz
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost