bobi11 je napisal/-a:avto je1.4, sj homologacija ni problem, rabim samo vaše nasvete
DaDek je napisal/-a:FBR: S tabo je drugače vse ok? kdo komu kaj turi?! Sem povedal MOJE mnenje in to je to FACE IT med 16 in 17 na takem avtu ni neke jake razlike pa lahko ma felna krake v blatnik not potisnjene, da bi wannabe zgleda optično večja.
simply: ne govorimo o voznih lastnostih ampak o izgledu..
FBR je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:FBR: S tabo je drugače vse ok? kdo komu kaj turi?! Sem povedal MOJE mnenje in to je to FACE IT med 16 in 17 na takem avtu ni neke jake razlike pa lahko ma felna krake v blatnik not potisnjene, da bi wannabe zgleda optično večja.
Sodeč po tvojem pisanju s tabo nekaj ni vredu...
Na qurac mi gre že počasi, ko na tem forumu vsak vedno teži naj da gor 18 in 19... dejte mu keš pa bo kupil 18, 19, da boste zadovoljni... dokler je pa to še vedno posameznikov žep, naj se pa sam finančno in izgledovno odloči...
Sploh pa, vprašal je, kakšna je razlika v ceni in ne v izgledu...
DaDek je napisal/-a:FBR je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:FBR: S tabo je drugače vse ok? kdo komu kaj turi?! Sem povedal MOJE mnenje in to je to FACE IT med 16 in 17 na takem avtu ni neke jake razlike pa lahko ma felna krake v blatnik not potisnjene, da bi wannabe zgleda optično večja.
Sodeč po tvojem pisanju s tabo nekaj ni vredu...
Na qurac mi gre že počasi, ko na tem forumu vsak vedno teži naj da gor 18 in 19... dejte mu keš pa bo kupil 18, 19, da boste zadovoljni... dokler je pa to še vedno posameznikov žep, naj se pa sam finančno in izgledovno odloči...
Sploh pa, vprašal je, kakšna je razlika v ceni in ne v izgledu...
potemtakem zakaj ne odgovoriš na njegovo vprašanje? in se vtikuješ v moje poste? nikjer nisem napisal da more to naret jaz sem reko da razlika ne bo vidna. idi malo v šolo pa se nauči razumevanja stavkov, da me boš lahko pokomentiral, do takrat pa stfu. pa sorry za off avtor teme.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost