Mare2 je napisal/-a:Nekje sem bral, da so gume na novih vozilih drugačne.
Slabše? Zanima me za golf.
Hvala.
maius28 je napisal/-a:Mare2 je napisal/-a:Nekje sem bral, da so gume na novih vozilih drugačne.
Hvala.
Prva vgradnja je vedno nad "kvaliteto" (seveda se tu in tam kaj pripeti), saj so vse gume pretestirane na preizkusnih progah. Tako na primer golf V ima (je imel) za prvo vgradnjo: Bridgestone, Continental, Michelin in tudi Hankook.
maius28 je napisal/-a:Mare2 je napisal/-a:Nekje sem bral, da so gume na novih vozilih drugačne.
Hvala.
Prva vgradnja je vedno nad "kvaliteto" (seveda se tu in tam kaj pripeti), saj so vse gume pretestirane na preizkusnih progah. Tako na primer golf V ima (je imel) za prvo vgradnjo: Bridgestone, Continental, Michelin in tudi Hankook.
AgitatoR je napisal/-a:Sam dem dobil na avtu Dunlop SP 2020. In sploh ne vem kakšna guma je to. V redni prodaji je še nisem zasledil. Kotalna povšina pa bolj na zimsko gumo spominja, čeprav je letna.
ironmaiden je napisal/-a:Na mojem novem Ignisu sem imel prvo vgradnjo continental,pa morem reč da sem bolj bil razočaran kot pa ne!
mišek je napisal/-a:Torej niso to samo občutki, da so orginal gume zlo vzdržljive, vendar slabega oprijema. Samo je pa tako, da si s tem proizvajalec gum dela slabo reklamo pri tistih voznikih, ki zahtevajo dober oprijem.
Če imam slabo izkušnjo s Michelinkami, ja jih potem ne bom kupil.
lancia hf je napisal/-a:To pa nisi edini, za Michelin sem pa že ogromno kritik slišal, da so ratake zelo slabe gume
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost