krypton je napisal/-a:Kot že marsikdo izmed vas sem tudi jaz naročil pnevmatike preko spletne trgovine gume direkt.
Seveda moraš pnevmatike najprej plačati, šele nato steče postopek nakupa. To je še koilko toliko sprejemljivo, saj je sedež firme v Nemčiji.
Na pnevmatike sem čakal namesto devet trinajst dni. Ko jih dobim, seveda me ni bilo doma, da bi jih osebno prevzel, me čaka presenečenje številka 1. Pnevmatike imajo oznako XL kar pomeni, da so namenjene težjim vozilom, kot enoprostorci, čeprav sem naročil običajne pnevmatike.
Presenečenje številka 2: Tri pnevmatike so narejene v 6. tednudaljnega leta 2007, ena pa v 40 tednu leta 2008.
Presenečenje št. 3: Tri pnevmatike so narejene v Rusiji ena pa na Finskem.
Gre za pnevmatike znamke Nokian H 185/65 R14.
Najmanj kar mi sedaj naredijo je, da mi pnevmatike odpeljejo in vrnejo denar. Vsekakor pa več pnevmatik pri njih ne kupim. Ne mislim biti predmet nategovanja in sodelovati pri čiščenju skladišč.
Ta post je napisan z namenom obveščanja potencialnih kupcev in ne reklami.
alex3 je napisal/-a:Jaz sem bil tudi rahlo razočaran ob nakupu gum na gumedirekt. Naročil sem Bridgestone Turanza 195/65 R15, ki je ena najbolj prodajanih dimenzij. V naročilu sem izrecno zapisal, da želim, da so vse 4 gume istega datuma proizvodnje ter da naj bodo čim mlajše. Napisal sem v slovenščini in angleščini, tako, da se nihče ne more izgovarjati na nerazumevanje jezika.
Gume so nato prišle po enem tednu. Tri so bile čisto "sveže" - izdelane so bile 4 mesece pred nakupom, ena pa je bila stara leto in pol.
Z gumami je sicer vse ok, zdaj se z njimi vozim že drugo sezono, a malce grenak priokus ostaja, glede na to, da sem kot izrecno željo navedel, da naj bodo vse štiri istega datuma proizvodnje.
Glede na to, da se da dobiti gume po podobnih cenah tudi že pri nas, dvomim, da bom še kdaj naročal pri gumedirekt.
monster_d je napisal/-a:alex3 je napisal/-a:Jaz sem bil tudi rahlo razočaran ob nakupu gum na gumedirekt. Naročil sem Bridgestone Turanza 195/65 R15, ki je ena najbolj prodajanih dimenzij. V naročilu sem izrecno zapisal, da želim, da so vse 4 gume istega datuma proizvodnje ter da naj bodo čim mlajše. Napisal sem v slovenščini in angleščini, tako, da se nihče ne more izgovarjati na nerazumevanje jezika.
Gume so nato prišle po enem tednu. Tri so bile čisto "sveže" - izdelane so bile 4 mesece pred nakupom, ena pa je bila stara leto in pol.
Z gumami je sicer vse ok, zdaj se z njimi vozim že drugo sezono, a malce grenak priokus ostaja, glede na to, da sem kot izrecno željo navedel, da naj bodo vse štiri istega datuma proizvodnje.
Glede na to, da se da dobiti gume po podobnih cenah tudi že pri nas, dvomim, da bom še kdaj naročal pri gumedirekt.
Verjetno to čisto vsak hoče da so gume čimbolj friške in pa da so iste... Nekomu pač jih morejo prodat....
Sicer pa leto dni gor al dol, je čisto useeno, nobeden nebo čutil razlike ki je ni
Eni ste malo preobčutljivi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov