lp
nebivedu je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Uniroyal je čist dobra guma, samo ko probaš Bridgestone RE050A je pa čist druga muska, saj tud cena pove svoje
Pa ne na mokrih in spolzkih cestah. Tam je uniroyal še vedno daleč spredaj pred vsemi. Resnično dobra guma za v dež.
MatejW je napisal/-a:Uniroyalove sem mel pribl. 2mesca na ibizi gti. So ble solidne gume. Vredne svojega denarja.
Ampak po suhem niso neke extra dobre,...
X-Hair je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Uniroyal je čist dobra guma, samo ko probaš Bridgestone RE050A je pa čist druga muska, saj tud cena pove svoje
Pa ne na mokrih in spolzkih cestah. Tam je uniroyal še vedno daleč spredaj pred vsemi. Resnično dobra guma za v dež.
Stari moj a veš kolk drži 050A. Čist v brezvezeIn če jo nisi probal, je to pač eno mnenje tistega, ko je vozil Uniroyal. In JA, ravno na mokri in spolzki cesti je čist adijo. No, vsaj po mojih izkušnjah. Sem imel na avtu pa še F1 GD2, Re720 in Ponoreli P Zero Nero. Vse v dimenzijah 205\55\16
Trenutno me je fascinirala Michelin Pilot Exalto PE2 v dimeziji 195\50\15. Guma ga cist owna.V suhem brutal, v mokrem 2x brutal. Lani sem znucal Verdenstein Sportrack 3, ki jo tudi lahko pohvalim in svetujem.
Še ena zanimiva zgodba. Že leta nazaj, ko sem imel Re720 se je v mokrem začel vozit en Audi za mano. Super, končno eden v mokrem. Ko pride v enem kraju za mano ga ustavim. Pač me je zanimalo, kake gume ma. Ne spomnim se večSe pa spomnim da je on prej mel Re720 in da se mu ni obnesla. Avtomobila sta bila dosti enake teže. Mu navijem volan in rečem nej pogleda gumo.
Verjetno se mu ni obnesla, ker ni imel j**c se tako hitro peljat kar mu je guma nudila :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost